ZUMBASTIC!

Olotila on ihan mahtava. Ihanaa, minä olen aina vaan paremmassa kunnossa. En olisi ikinä uskonut miten pitkään keuhkokuumeesta toipuminen voi kestää, mutta uskottava on. Nimittäin tänään todella jo jalka nousi. Luulin jo viime viikolla, että jalka nousee kevyesti, mutta ei sitä voi verrata tähän viikkoon.

Ero viime viikkoon on siinä, että ei tullut aivan niin valtaisa hiki, vaikka vauhti kasvoi, kun nyt pystyy vetämään zumbakappaleita putkeen ilman taukoja. Lisäksi pystyi muuttamaan jo tuttua ohjelmaa niin, että asioita voi muuttaa tehtäväksi hypähtäen entisen käännähdyksen sijaan yms. Hei minä voin tosiaan hyppiä. :D Ja vauhtia tulee takuulla, ehdottomasti lisää taas ensi viikkoon. Olihan meillä vaan niin hauskaa tänään.

Saa nähdä vieläkö ensi viikolla tuntee eron kunnossa. Saattaahan se olla, vaikka nyt on vaikea kuvitella. Itse asiassa olen alkanut kovasti haikailemaan muunkin liikunnan pariin, joten zumba ja kahvakuulailu taitaa viimein vihdoin saada lenkkeilyn kaverikseen. Hip heijaa!

Ai niin ja minä sain kaksi ehdotusta tuleviksi zumba kappaleiksi. Nämä kaksi ovat erittäin zumba sopivia ja käytettyjä kappaleita. Ensimmäinen on Mohombin Bumpy ride ja toinen se ikisuperihana Pitbulin I know you want me. Minä tietysti normaalisti yritän ottaa mukaan eri kappaleita kuin muilla ohjaajilla on, mutta toiveita en missään nimessä jätä huomioimatta. Siispä, jompi kumpi on ohjelmassa mukana ensi viikolla ja kyllä minä jo tiedänkin kumpi. ;)

Pitbullin I know you want me videon lisäys on näköjään Youtubesta käsin estetty, joten tässä Bumpy ride.

Ai niin ja kappale-ehdotuksen lisäksi tuli pyyntö, että ensi viikollakin Rakastetaan rintaa ruhjeille, joten niin teemme. Ei sitä rakkautta ole kokonaan hukattu, vaikka jäikin tänään vahingossa matkasta. :)

Tänään iltapäivällä tuli kyllä kylmää vettä niskaan noin kuvainnollisesti parinkin asian suhteen, mutta ei ne tunnu tässä olotilassa missään. Nyt taitaa olla loppuvuoden työkuvio selvillä ja se on erään todellisen unelman toteuttaminen, mutta ei sellainen juttu, johon maanantaina jo todella innostuin.

Niin ja meillä on pahempi vesivahinko kuin kuvitella osasi. Apukeittiö ja sauna menee remonttiin, mutta siinäkin on positiivinen puolensa. Molemmat ne oli pitkäntähtäimen remonttisuunnitelmissa ja nyt saatiin vakuutusyhtiö mukaan maksamaan, joten eiköhän pienet epämukavuudet voi kärsiä aika helposti. Onneksi ei pesuhuonetta tarvitse repiä auki! Se olisi ollut liikaa…

Elämä on, mutta onneksi positiiviset asiat ylittää ylivoimaisesti ne epämukavemmat. Mahtavaa olla jo näin kunnossa, hienoa pystyä touhuamaan asioita, joihin yleensä ei ole aikaa ja kuka tietää mitä kaikkea sitä nurkan takana odottaa. :)

Zumbaisaa loppuviikkoa kaikille!

Did you like this? Share it:

4 Responses to “ZUMBASTIC!”

 1. M-K says:

  Moi! Hei, meillä zumbataan täällä Teksasissa sen Waka wakan tahtiin, sopii hyvin! Ihan ehdotuksena vaan.

  Tuli vaan mieleeni, että oisiko sun keuhkoputkentulehdus voinut johtua siitä vesivauriosta? Hienoa, että saatte rempan käyntiin!

 2. Outi says:

  Waka waka on ihana kappale! :)
  En tiedä onko vesivahingolla merkitystä, mutta meidän vanhempien makuuhuone on kyllä siinä ihan vieressä ja saman ilmanvaihdon puollella kuin vesivauriokin. Toisaalta Seinäjoelle sairaalaan tuli joka päivä keuhkokuumepotilaita, kun siellä olin eli joku ei nyt epidemia, mutta kuitenkin keuhkokuumejuttu oli meneillään. Niin ja oletettavaa on, että vesivaurio olisi päässyt syntymään noin kahden kuukauden sisään, mutta on se voinut hiljalleen alkaa jo ennemminkin. Vaikka uskon kyllä, että sen olisi haistanut, jos se olisi edennyt pidempään. Herkkänenäisempi olisi kyllä tajunnut jo ennen kuin nyt…

 3. zi says:

  Hei!

  “Tää on nyt tätä ja tästä mennään eteenpäin” – asenne siivitti kummasti vesivahingon yli, vaikka kuivausaika oli aikoinaan täällä aikas pitkä. Asioiden asettaminen oikeaan perspektiiviin ja myönteisiin asioihin keskittyminen kannattaa aina; ihanaa positiivisuutta sinulla. Lisää myötätuulta sinnepäin:)

 4. Outi says:

  Zi, kiitos sinulle. :) Kyllä vaan voi ottaa vielä koville, jos meilläkin kuivatukset jatkuu pitkään. Saa nähdä. Huomenna tulevat vielä toisen kerran lämpökameran kanssa porailemaan apukeittiön lattiaa…

Leave a Reply

See also: