Läpi repaleisen lokakuun

Siis todella repaleinen lokakuu. Ehkä se laulu olikin jo aikanaan kirjoitettu minulle… Tai sanotaan, että mennyt viikko oli ehkä sittenkin koko kuukauden repaleisin viikko.

Tämä viikonloppu on mennyt Hujauksessa ja aikamoisessa touhussa, sekä aivan liiallisessa syömisessä. Sitä se teettää, kun pitää huolta, että kahvipöydässä riittää herkkua ja että kaikki saavat varmasti syödäkseen. Itsekin syö siinä sivussa aivan liikaa. Vesivahinkokohdasta on nyt kaapit purettu ja remonttireiskakaksikko sai aikaan pari remonttihommaa, jotka eivät liity itse vesivahingon kuivatukseen ja korjaamiseen, vaikka siinä samalla tuli riisuttua paljaaksi se varsinainen vahinkokohta.

Oikeasti, onko huomenna tosiaan marraskuu?

…etkö tiedä, voi yksinäisen naisen viedä marraskuu. On se vaan hyvä ettei ole yksinäinen. Mahdollisimman vähän yksinäistä marraskuuta toivotan kaikille!

Huomenna kirjoittelen varmaan Painavaa juttua kahvakuulasta ja ehkä ihanan erilaisesta zumba kappaleestakin. Onkohan muuten luvattu aina vaan näin lämmintä vai olisiko talvi tiedossa? Tarvittaisiin ehdottomasti pakkasta, että pääsisi pian sauvakävelemään tuonne metsään. Tahdon sanoa hyvästi syksy ja tervetuloa talvi.

(tämä kuva on omaa kuvailua useamman vuoden takaa…)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Läpi repaleisen lokakuun”

 1. Eija says:

  On se jo marrakuu, aika menee sikanopeasti. Kävin kavereiden luona Kouvolassa ja zumbattiin sitten sun videoiden tahdissa, kun mä en halua enää mennä Zumba-tunneille, kun traumatisoiduin… ja onneksi on YouTube.

 2. Outi says:

  Voi ei, ne mun vanhat videot. :D On vissiin ihan pakko tehdä uusia. Hei nehän voisi tehdä niin, etteivät näy kuin kutsutuille katsojille! Voisin tehdä videot kaikista tämän hetken kappaleista ja uusistakin. Tätä täytyy tuumata… Tai toteuttaa pikaisesti. ;)

 3. Zi says:

  Vienosti pyytää hän, että saisi niitä katsoa ja zumbatakin;) Olen uusia videoita vähän jo odotellutkin…

  Olit kyllä aikoinaan niin oikeassa siinä, että ryhmätunnilla se zumbafiilis vasta oikein tarttuu. Sen olen huomannut lyhyelläkin kokemuksella, että pitää rohkeasti tehdä mukana ja hyväksyä ohjaajien erilaisuus. Osalla ohjaajista lantio ei todellakaan juuri keinu ja tunti voi olla hyvin aerobicmainen. Silti voi itse heittäytyä rytmiin mukaan.(Välillä saa silti kai olla vähän pettynytkin?) Parasta on se, että kukin tekee tunnilla taitojensa ja tyylinsä mukaan. Zumba koukuttaa tehokkaasti, varsinkin jos osuu innostavan ohjaajan tunnille.

 4. Minna says:

  Olisiko mitenkään mahdollista saada nähdä niitä, jos joskus laitat näytille?

  Kävin muuten kokeilemassa tankotanssia, ja olin siinä järjettömän huono. Viikossa näyttää muistot -ja mustelmat- kuitenkin haalistuneen niin, että ajattelin mennä toistekin. Erilaista se oli ihan kaikkeen kokeilemaani verrattuna.

  Itse taas pidän enemmän fitness-painotteisesta zumbatunnista. Jos tunti on hirveän tanssillinen, menee osa tehoista siihen kun yritän saada edes jalat menemään oikein. Kädet eivät välttämättä pääse mukaan ollenkaan.

 5. Outi says:

  Eiköhän me jotenkin jotain videoita saada näkyviin. Jos vaikka sillä tavalla privaatisti, että laitan halukkaille blogissa kävijöille näkyviin. :)

Leave a Reply

See also: