24 viikkoa, 24 tuntia

Uskomatonta kyllä, laskin 24 viikkoa eteenpäin painonpudotustavoitettani ja kas, lopputulokseksi törmäsin täsmälleen syntymäpäivääni eli helmikuun puoleen väliin. Siispä, useamman viikon mielessäni pyörittelemä ajatus uudesta “ihmis”blogi yrityksestä on tässä.

Jimin poppoo blogi on elänyt jo maaliskuusta 2006 lähtien, mutta kaikki muut blogit ovat kuolleet mikä nopeammin ja mikä välillä toipuen. Niissä vaan ei ole ollut riittävästi tulta. Tämä elää vähintäänkin tuon 24 viikkoa, mutta minusta tuntuu, että ei se siihen lopu. On niin paljon muutakin kuin eläimellistä juttua mielessä. Aika yllättävän paljon tämän blogin alku on muuten kiinni sellaisista hyvin erilaisista blogeista kuin More to love!, Laardileidi ja MouMou mouruaa.

Jaa, niin mitä ajattelin 24 blogiin kirjoitella. Huokauksen kera on sanottava, että paino putoaa ja sen kerron täällä ääneen Zumbailun sun muun vauhdittamana. Kamera ei takuulla pysy poissa kädestä ja katsotaan mitä sen eteen sattuu. Harrastelen muutenkin maalaillen naivistisen naurettavasti ja varmasti massakoruilen. Tuskin tartun neuletyöhön, mutta kuka tietää, jos yllätän joskus itsenikin. Ja ehkäpä, kun tilanteet etenee, niin jotkin vaatelöydötkin löytävät tiensä tänne. Itse asiassa minulla on jemmassa muutamat aivan ihanat jutut, joihin jonain päivänä vielä sujahdan. Ne lupaan kyllä näyttää ja muutenkin aion pakottaa itseni toisinaan kameran eteen, ettei totuus pääsisi unohtumaan.

Täysin ei kissa-aiheet pysy kurissa siinä mielessä, että monet työt ja löydöt varmasti liittyy kissoihin, mutta muuten poppoo pysyy omalla puolellaan.

Erikoinen tunne. Katsoa mitä 24 tulee olemaan ja pitämään sisällään. :)

Ja tähän blogi pohjaan en tosin ole vielä täysin tyytyväinen, mutta eiköhän blogi siinäkin mielessä löydä muotonsa ajallaan.

Did you like this? Share it:

11 Responses to “24 viikkoa, 24 tuntia”

 1. Laardileidi says:

  Mitäh, kuulinko nimeni mainittavan? ;D Kiva jos joku inspiroituu… Onkos sulla tavoitteena saada joku tietty kilomäärä?

  Ja onkos sinullakin niin että siinä helmikuussa tulee pyöreitä täyteen? Meikäläisellä on synttärit pikkasen aikaisemmin kuin sinulla…

 2. Laardileidi says:

  Eikun hei, kyselin tyhmiä, kun en huomannut tuota jälkimmäistä postaustasi! :D

 3. Outi says:

  Tavoitetta on aika saman verran kun sinullakin. Etkös maininnut 11 kg jossain? Minulla se on 12 kg, että tavoiteltavaa riittää! Kesän alusta lähtien on jo onneksi lähtenyt 9 voipaketillista. :)

 4. Laardileidi says:

  Hiljaa hyvä tulee, ja 9 voipaketillista on jo tosi hyvä tulos. :)

 5. Outi says:

  Se 9 voipaketillista on siis sellaista, mitä ei lasketa tuohon 12 kiloon.

 6. Neiti X says:

  Hei wau! Missä Zumba-tunteja pidetään??? Yritin etsiä netistä, mutta en ilmeisesti tarpeeksi tehokkaasti…

 7. Outi says:

  Koulutettuja Zumba ohjaajia on suomessa vasta viisi kappaletta. Uskomatonta kyllä yksi heistä on Pohjanmaalla ja pitää tunteja Vaasassa, Seinäjoella ja tadaa – Ylistarossa. Minä siis käyn niinkin pienellä paikkakunnalla Zumbaamassa. Kirjoittelin tänne siitä juttua ennen kuin sain aikaiseksi perustaa 24 -blogin.
  http://www.kissanpaivia.com/blog/?p=3615

  Valitettavasti en tiedä ollenkaan, että missä muualla Zumbaa pääsee harrastamaan. Helsingin seudulla varmasti jossain, mutta missä…

 8. MouMou says:

  Oi, onnea uudelle blogille!:)

 9. Outi says:

  Kiitos. :) Taisi vähän alun teema lipsahtaa yksipuoliseksi, mutta kyllä se siitä jossain vaiheessa. :)

 10. [...] on blogin ensimmäinen syntymäpäivä. Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen postauksen ja ajattelin, että 24 viikossa tapahtuu mullistuksia. Niihin tavoitteisiini en päässyt, mutta [...]

 11. [...] tuntia vuorokaudessa ajatuksena ei ole muuttunut mihinkään, mutta olihan siinä 24 luvussa muutakin ajatusta. Jotenkin en haluaisi päästää siitä numerona [...]

Leave a Reply

See also: