Kunniaa nykyajan mukavuuksille

Elämä ilman lämmintä vettä on kivikautista. Tai ehkä ei ihan niin kauas tarvitse mennä, kun muistan omien isovanhempieni luota pihasaunan ja padassa lämmitetyn veden, jota sitten punaisesta vadista otettiin ja kaadettiin napolla päähän.

Nyt tämä on hetken samaa vaikkakin sisäsaunan ja pesuhuoneen tiloissa, mutta tilanne pistää todella kunnioittamaan nykyajan mukavuuksia. :D

On se vaan erilaista keittää neljällä kattilalla kuumaa vetta, kantaa se pesuhuoneeseen, sekoittaa sopivat vedet ja hoidella perhe puhtaaksi selittäen, että nyt tehdään näin. Tai no, voihan sitä hanasta päästää kylmää vettä päähän, mutta hitsi että se on kylmää. En vaan voi ymmärtää avantouimareita ainakaan juuri nyt.

Onneksi ei hiukset ole pisimmillään! Onneksi perjantai tulee aika nopeasti ja saadaan lämminvesivaraaja paikalleen. Lauantaina on jo lämmintä vettä. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kunniaa nykyajan mukavuuksille”

  1. Zi says:

    En minäkään kylmästä suihkusta nauti, vaikka avannosta nautinkin ja muutenkin olen kova palelemaan.
    Vedenkeitin oli myös aika näppärä apuvälinen lämpimän veden saantiin, se kiehauttaa nopeasti vettä. Tsemppiä, kohta olette jo voiton puolella!

  2. Outi says:

    Niinpä, kyllä kylmän veden kanssa pärjäillään ja perhe saatiin eilen puhtaaksi, mutta entäs kun nyt on osa zumbaan tarvittavasta laatoitetun huoneen takana eli saavuttamattomissa. Saa tässä vähän päätään raapia, että mitäs nyt. :)

Leave a Reply

See also: