Iloinen zumba ilta :)

Minä kun luulin, että tällä kertaa olisi paljon vähemmän zumbaajia päällekkäisen menon takia. :) Ei, kyllä meitä oli varsin paljon ja aika vauhtia mentiin. Otettiin yksi uusi juttu eli Enrique Iglesiaksen Heartbeat, jossa siis on mukana myös Nicole Scherzinger. Ehkä ehditään siihen huomenna Vähässäkyrössä ja Merikaarrossakin.

Mutta nyt se on päätetty. Kylkkälän kylätalolla pidetään puolentoista tunnin ZUMBAPIKKUJOULUT! Sisäänpääsymaksu on todennäköisesti 5 euroa, joka kerätään Kylkkälän koulun kirjaston hyväksi. Mistä lauantaista on kyse – se selviää huomenna. Zumbapikkujoulut joka tapauksessa toteutuu klo 15-17. Että pysykää kuulolla.

Vaikka vanhempainyhdistyksessä oli mietitty, että järjestettäisiin zumbatapahtuma vasta joskus myöhemmin, niin tehdään tämä nyt kuitenkin näin. Pikkujouluille on ehdottomasti tilausta ja kun on olemassa näin hyvä keräyskohdekin, niin tottakai. Nyt vaan sana kulkemaan.

Voi että kun on hyvä zumba olotila monella tapaa. :) Se on tämän iltaisesta ja tulevasta niin ja siis huomisesta tuplazumbastakin tottakai!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: