Zumba marathon vai maraton

Molempia sanoja käytetään eli zumba marathon tai zumba maraton. Joka tapauksessa sellainen on edessä 11.12. :)

Jäin päivällä hetkeksi miettimään, että oikeastiko aion noin vaan vetää puolitoista tuntia zumbaa, mutta toisaalta, vedänhän minä tänäänkin puolitoista tuntia. Tänään siinä on vaan taukoa välissä puoli tuntia ja silloin 11.12. vartin verran. Näin ainakin suunnittelin, että se tehtäisiin kahdessa 45 minuutin pätkässä. Silloin jaksan sekä minä että zumbaajat.

Zumba marathon pidetään 11.12. klo 15-17 Kylkkälän koulun kirjahankintojen puolesta, eli pääsymaksua kerätään 5 euroa/zumbaaja ja kokoon saatavalla summalla hankitaan koulun omaan kirjastoon kirjoja. Hieno juttu! Lisäksi kukin paikalle tulija voi tuoda paikalle kirjan tai vaikka muutamankin, joka voisi sopia koulun kirjastoon. Kohderyhmä on siis ekaluokkalaisista kuudesluokkalaisiin.

Hei tästä jutusta minulla on todella hyvä mieli! :)

Itse asiassa ensimmäistä kertaa alkoi nyt tontuttaa eli tulla vähän sellaista joulumieltä. Asiaa auttaa kyllä sekin, että nyt on apukeittiön lattia valmis ja lämminvesivaraajakin lähti lämmittämään eli illalla pääsee ainakin melkein lämpimään suihkuun. Niin ja ilta ja tuplazumbakin lähestyy, ei siis ihme jos tontuttaa. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Zumba marathon vai maraton”

 1. Mari says:

  Meillä on täällä ollut noita Zumbathoneja useampi keväästä alkaen, ihan hyvin sen 1,5 tuntia jaksaa yhteen putkeenkin kun väliin ottaa rauhallisempia kappaleita :) . Ei tietysti ole huono idea pitää pientä taukoa puolessa välissä, kunhan se on sen verran pieni ettei syke ihan pääse laskemaan ja hiki kuivumaan.

 2. Hanne says:

  Lukion informaatikkona olen enemmän kuin iloinen Zumba-tempauksestanne! Täällä meidänkin kunnassa peruskoulujen kirjastot kaipaavat rahoitusta todella kipeästi, jotta lapset ja nuoret saisivat uusia kirjoja luettavaksi. Lukiolla eli omalla työpaikallani asiat on onneksi hyvin.

 3. Outi says:

  Mari, minä tuossa zumbatunneilta kotiin ajellessani juuri mietin sitä, että miten sen puolitoistatuntisen rakentaa. Me pidetään kyllä pieni tauko, koska puolessa välissä annetaan koulun edustajalle mitä on kasaan saatu. :) Kylätalo on samassa pihassa koulun kanssa ja toimii koulun liikuntasalina eli jotenkin tosi hyvin sopiikin tähän tempaukseen.
  Hanne, minä olen aina ollut sitä mieltä, että koulussa ei ehkä panosteta lukemisen iloiseen puoleen yhtä herkästi kuin liikuntajuttuihin. Tai sanotaan, että niitä kuluja ja menoeriä tulee niin monesta asiasta, että vähän vapaaehtoisemmat jää helposti heikolle. Siksi olisi hieno juttu, jos pystyy jotain tekemään asian hyväksi.
  Minä rakastan kirjojen maailmaa ja olen tehnyt parhaani tartuttaakseni sen poikiini. Aika hyvin tuntuu onnistuneen. :)

 4. Zi says:

  Onneksi meillä on myös hyvää ja ratkiriemukasta kotimaista lasten- ja nuortenkirjallisuutta innostamaan lukemisen ja tarinoiden maailmaan. Aivan mahtava juttu tuo tuki koululle.

Leave a Reply

See also: