Hyviä kysymyksiä

Ihanat zumbatunnit! :) On aivan mahtava olotila ja sitä mahtavampaa, että hanasta tulee jo hieman haaleaa vettä jääkylmän sijaan. :)

Tänään ja eilenkin tuli todella hyviä kysymyksiä erityisesti siitä, että miksi minä kävin zumba ohjaajakoulutuksen. Vastaan siihen viimeistään huomenna oikein kunnolla ja ajatuksen kanssa, koska tuossa kotiin ajellessani mietin paljon zumba asioita ja täällä blogissa käy nyt monia teitä, jotka ette käyneet täällä vielä viime keväänä. Silloinhan minä tsemppasin oikein erityisesti toukokuussa häämöttäneeseen zumba B1 koulutukseen.

Juuri nyt olen vain eufoorisessa zumba olotilassa ja ajatukset ei pysy niin järjestyksessä, että tulisi järkevää vastausta, joten parempi miettiä ääneen vähän myöhemmin. :)

Minä en ole koskaan kehottanut, että nyt kysykää mitä haluatte tai että vaikkapa seuraavana päivänä vastaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. En tee sitä tästä eteenkään päin, mutta kysyä saa milloin vaan ja kyllä minä vastaan. Kysyä voi täällä blogissa tai jos haluaa niin vaikka tuolla vähän sivummalla foorumissa, ihan miten haluaa.

Onpa ihana tunne lihaksissa, joka paikassa ja pään sisälläkin. :)

Did you like this? Share it:

One Response to “Hyviä kysymyksiä”

  1. [...] tuli tämän blogin lyhennelmä aluosan osalta. Mutta hyvät kysymykset vaatii hyvän [...]

Leave a Reply

See also: