Zumbaava kissa

Otin äsken videolla Heartbeat zumbakoreografian – ystäväni Ainan kanssa! Aina eli kissa, rodultaan kuriilien bobtail, on monet kerrat harjoitellut minun kanssani zumbakuvioita. Yleensä alunperin harjoittelin työhuonenurkkauksessa, kun annoin musiikin soida tietokoneelta. Aina oli aina mukana, yleensä erittäin lähellä jaloissa ja aiheutti aina ylimääräisiä loikkauksia ja suunnanvaihdoksia. Aina nyt on sellainen, aina mukana, aina ensimmäisenä ja ihan joka paikassa. :)

Siispä, kun Aina on pyörinyt koko aamupäivän touhuissa mukana, otin Ainan mukaan vidon alkuun ja laskin lattialle, mutta Ainapa jäi mukaan zumbaamaan – kunnes kyllästyi touhuun. Mistään potkimis kappaleesta ei nyt olisi tullutkaan mitään. Onneksi Heartbeat on se rauhallisin, rauhoittumishetki tunnilla.

Itse asiassa kuvasin Heartbeatin nyt, koska tein sen lämmittelynä kahvakuulailulle. Hyvä siihen, koska kädet on aika tavalla liikkeessä. Zumba ja kahvakuula on loistava yhdistelmä. :)

edit: Heartbeat on nyt foorumilla 24 videoissa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: