Bad to the Bone

Tämä viikonloppu on ollut erikoinen, sopivasti itsekäs ja vampyyrinen, hyvällä glögillä maustettu ja itse asiassa aika täydellinen. Taustalla on ollut paljon musiikkia ja jostain syystä se lähti liikkeelle George Thorogoodista ja Bad to the Bonesta. Sillä fiiliksellä oli muuten helppo tänään heilauttaa 16 kg:n kahvakuulaakin. :D

Niin se kahvakuula. Tein äsken aika makean treenin. Tuli suorastaan Evanescence treeni, kun sitä soi taustalla. Ensimmäistä kertaa 16 kg oli käytössä muussakin kuin vain lopun yhden käden heilautuksissa. Tässä oikein videolla 16 kg:n rinnallevetoa ensimmäistä kertaa. Olisihan tuota mennyt enemmänkin, että minkä ihmeen takia olen arastellut 16 kg:n kahvakuulaa !?

Ja muuten harjoitus oli 12 kg:n kuulalla 6 min LC, 4 min OAJ, 4 min OAJ ja loppuun 16 kg:n yhden käden heilautukset 15+15.

Oikeastaan kaikkein parhaalta tämän hetken kahvakuulailussa tuntuu se, että vaikka ajatukset menisi minne, niin se tekniikka ei pääse enää ihan totaalisesti hajoamaan. Eniten ehkä heittoja tulee tempauksessa ja siinäkin siksi, että jos tekee pitkää sarjaa 8 kg:n kuulalla, niin sitä nyt vaan heilautelee, eikä joudu ihan täysillä tekemään töitä…

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Bad to the Bone”

 1. Ensimmäiset kahvakuulailut mullakin vihdoin takana (Mieshän on harrastaja ollut vuosikaudet ja mullekin tyrkyttänyt, mutta mun piti keksiä se itse ennen kuin kahvaan tartuin :) ) ja tehokkaaksi täytyy todeta. Pitänee kahlata Sinunkin videoita läpi ja onneksi saan henkilökohtaista ohjausta Mieheltä (silloin kun osutaan yhtä aikaa salille, nimittäin ne kuulat, jotka meillä on kotona pystyn siirtämään imuroinnin tieltä, mutta en juuri muuta :) ). Mutta kiinnostus on herännyt ja osaltaan tästä saan kiittää Sinua!
  tTM

 2. Outi says:

  Onpa mahtava juttu, jos apuja löytyy kotijoukoista! Kiva, kun tartuit kahvaan. :)

 3. Potkupami says:

  Hei, tää kappale soi usein kuntosalilla. Eilen viimeksi runttasin kunnolla soutua tämän tahtiin. Nyt on esittäjän nimikin tiedossa. Kiitos.
  Tällaista bluesia tykkään juuri kuunnella – rankkaa ja rajua kitarabluesia. Yeaah.

 4. Outi says:

  Tämä kappalehan on legendaarinen. :) Mutta jännä homma, miten kahvakuula osuu paremmin minun normaalin musiikkimakuni kanssa yhteen. Zumba on vienyt musiikin kuuntelua ihan toiseen suuntaan, koska koko ajan tulee kuunneltua ja etsittyä siihen sopivia kappaleita. Tänäänkin on etsinnässä sopiva salsa kappale.
  Kaikenlainen musiikki voi olla hyvää musiikkia! Kunhan se vaan vie mukanaan.

 5. Potkupami says:

  Tärkeintä artistille missä tahansa musikkilajissa on aina, että mukana on sopiva asenne ja oma juttu on vahvana selkärangassa. Silloin irrottelu ja imporvisaatiokin onnistuvat.

  Tässäpä näyte siitä, mitä tarkoitan.
  http://www.youtube.com/watch?v=GadbFPUKx6A

 6. Potkupami says:

  Minä ainakin innostuisin Chayannen Salomésta. Tämä on soinut kotona ennen kuin edes kävin zumbailemassa. Harvinaisen typerä video, mutta hyvä kipale.

  http://www.youtube.com/watch?v=Z2BMBrCKMcY

 7. Outi says:

  Tuo kappale taitaa olla jollain zumba levyllä. Tai ehkä olen sitä jossain zumbannutkin! :)
  Ja kyllä, ehdottomasti musiikissa pitää olla asennetta, on se sitten mitä lajia tahansa.

Leave a Reply

See also: