Alkamassa vaikuttava liikuntaviikko

Jos viime viikko meni vähän vähemmällä, niin tämä viikko menee sitten roimasti enemmällä liikunnalla ja todella poikkeuksellisesti. Tänään aloitan kahvakuulan kanssa uuden treeniviikon aika erilaisella ohjelmalla ja käytännössä hylkään 8 kg:n kuulan. :D Olen enemmän kuin innoissani!

Jo etukäteen kutkuttavien kahvakuulatreenien lisäksi on tietysti tulossa keskiviikon zumba, torstain tuplazumbatunnit ja perjantain kohokohtana Zumba B2 ohjaajakoulutus! Mutta mitenkähän maltan odottaa kahvakuulan kanssa viikonloppuun asti, kun viikon puoliväli on niin zumbainen. :)

Ja takuulla, varmasti tämä viikko pitää sisällään venyttelyä. Venyttelyviikosta jäi sittenkin mukava jälkimaku niin, että nyt kynnys pidempään venyttelyyn on matalampi, lisää venyttelyliikkeitä tulee joka kerta lisää mieleen ja kyllä tällaisella viikolla jos koska haluaa varmistaa, että kroppa pysyy hyvässä kunnossa.

Toivotan loistavaa liikuntaviikkoa kaikille!

Pakko vielä sen verran ääneen miettiä, että olen jo pidemmän aikaa tiennyt, että jalkojen lihakset ovat kehittyneet. Varsinkin saunassa käydessä tulee oikein ihmeteltyä, miten hyvin varsinkin pohkeen lihakset erottuvat, kun vähän jalkaa liikuttaa. Kehitys etenee koko ajan ja nyt myös esimerkiksi käsivarsissa on tapahtumassa jotain. Ei varmaan mitään hurjan näkyvää, mutta niin, että tunnen koskettamalla lihakset aivan uudella tavalla.Tiedostan liikkeet ja venytykset uudella tavalla.

Paino ei ole juuri muuttunut, koko ei ole muuttunut, vatsa turpoilee vääristä ruokavalinnoista välillä palloksi ja en minä mitään täydellistä elämää vietä, mutta – voima on lisääntynyt. Minulla on sellainen tunne, että juuri tällä hetkellä tavoite syödä liikkuakseen, on juuri oikea. Olen etenemässä jonnekin.

Matka liikkumisen ja ihmiskehon ihmemaassa jatkuu… :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Alkamassa vaikuttava liikuntaviikko”

 1. ansku says:

  Hei, kelpaisko siihen kirjastoprojektiin osallistuminen niin, että lähettäisin yhden kirjan vaikka sinulle ja toimittaisit sen sinne kirjastoon.
  Jos kelpaa, kirja on Vivianne Boltonin: Askarrellaan lasten kanssa, itselläni ei ole sille käyttöä. Laitatko minulle vaikka sähköpostia ja mahdollista osoitetta johon voisin sen lähettää.
  Zumbailen sitten täällä päässä :) kun en sinne asti viitsi lähteä.

 2. Outi says:

  Heippa Ansku, kyllähän se varmasti näinkin onnistuu. Minä laitan sinulle sähköpostia. :)

 3. Pia says:

  Samankaltaisia kokemuksia “yleisestä hyvänolon tunteesta ja jaksamisen parantumisesta”, vaikka paino ei olekaan syksyn kuntoilujen seurauksena pudonnut yhtään. Ensimmäiset juoksuaskelet otettu, zumbatunnin jaksaa hikoilla ihan hyvin, laskettelu ei vienyt voimia reisistä parinkaan tunnin jälkeen jne.

 4. Outi says:

  On tämä Pia vaan mahtava juttu, että me herättiin pitämään itsestä huolta. :)

Leave a Reply

See also: