Zumbaisa viikko ja kiloklubi mietteitä

Hymyilen juuri zumba ajatuksille sillä tavalla, että varpaatkin hymyilee. Tai ehkä ei ihan sillä tavalla pysty hymyilemään, mutta hitsiläinen, kun on mukava tunne. Tänä iltana on luvassa tunti zumbaa, huomenna puolitoista ja ylihuomenna koko päivä zumban merkeissä. Ah, hih ja voih ihanuutta. :)

Zumba B2 koulutuksessa muuten keskitytään vatsatanssiin, flamencoon tangoon ja sambaan. :D

Päätin tällä viikolla palata merkkaamaan syömiseni kiloklubiin, kuten tein aiemmin. Teen sen sitä varten, että alkoi oikein mietityttämään, että minkalaisissa kilokalorimäärissä olen pysynyt. Aika hyvältä näyttää kahden ensimmäisen päivän suhteen, kun määrät on ihan hallinnassa, mutta kyllä vaan taas on tarkistamista siinä, että mistä ne kalorit kertyy. Vaikka en olekaan erityisesti laihtumista viime aikoina miettinyt, niin terveellisyydestä olen kyllä koittanut pitää kiinni. Mutta, niin kuin aina ennenkin, rasvan saaminen on jäänyt vähän heikolle. Mitenkähän minä taas lankesin siihenkin, että en laita leivälle mitään levitettä? Tavat on tiukassa ja pyrkii palaamaan aina takaisin…

Tänään mennään keskiviikossa, keskellä viikkoa. Päivä kuluu aika moisessa hulinassa ja alkoi jo anivarhain, kun kävin pojan kanssa laboratoriokokeissa. Mitenkähän ihmeessä sitä ehtii taas kaikkeen, kun jossain vaiheessa palaa päiviksi töihin. No, onneksi ei ihan vielä.

Mutta hei, lämpimiä paukkupakkasulkoiluja kaikille! Kyllä nenäkin pysyy sulana tuulesta huolimatta, kun vaan pistää riittävästi vaatetta päälle. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: