Zumba B2 onnellinen

Väsynyt, mutta onnellinen. Se kuvaa tätä zumbatäyteistä ja vähän yllättävän pitkää päivää tai siis päivän saldoa. Oli huikean hienoa päästä Izabela Kinin opetettavaksi ja nyt on taskussa siis samba, tango, flamenco ja vatsatanssiaskelten perus osaaminen. Hei tämä tietää hyvää tuleville zumbatunneille. :)

Oli mukava saada tänään uusia zumbatuttavuuksia ja vaihtaa ajatuksia varsinkin matkalla oikein olan takaa. Kiitos mukavasta matkasta teille Kati, Airi ja Karoliina!

Hieman ikävänä asiana sattui, että emme saaneetkaan todistusta ja musiikkia matkaan, kun ne olivat jossain jämähtäneenä maailmalle. No, tulevat kun ehtivät.

Jaloissa kyllä tuntuu pitkä päivä. Oli jotenkin väsynyt olotila heti aamusta lähtien, joten ehkä ne edelliset päivätkin siinä painoi. Erityisesti nyt on hellänä pohkeiden sisäsyrjän alaosa – monimutkaisen tarkasti sanottuna. :D Eli venyttelyä, sitä tarvitaan ja paljon.

Zumbastic, mikä päivä! :)

edit: Niska niksahti haukotellessa, joten napsautan koneen kannen kiinni ja poistun verkon äärestä nautiskelemaan kupillisen kaakaon makuista glögiä ja ansaittua lepoa sopivaksi ajaksi, joka on lyhyt tai pitkä, miltä sitten tuntuukaan…

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Zumba B2 onnellinen”

 1. Teea says:

  Onnittelut B2:n suorittamisesta!

 2. nissi says:

  Kaakaon makuista glögiä?

  Onnea tosta zumba-jutusta. Se on siis joku uus taso vai?

 3. Minna says:

  Onnea B2:sta!

  Olet toiminut innoittajani monessa jutussa. Kävin nyt syksyllä B1-koulutuksen vaikkei minulla ole suunnitelmissa alkaa ohjata tunteja. Ja joulukuussa pääsen vihdoin ja viimein Kukan kahvakuulakurssille. :D

 4. Outi says:

  Kiitos, kiitos kovasti. :)
  Nissi, B2 on sellainen jatkokurssi, että siinä opitaan lisää zumbassa käytettäviä tansseja ja saadaan muutenkin ideoita lisää.
  Ja juu, kaakaon makuista glögiä on olemassa, vaikka minäkään en ennen tiennyt siitä mitään.
  Minna, pidä hauskaa Kukan kurssilla!

 5. Nelli says:

  Onnittelut!
  Kaakaon makuista glögiä? Hmmm… enpä ole kuullutkaan.

 6. Sanna says:

  Onnittelut! Kuten Minnalle, olet ollut myös minulle innoittajana. Aloitin zumba-harrastuksen samoihin aikoihin kanssasi ja jäin koukkuun. Kuten myös tähän blogiin :) Olen jo jonkin aikaa haaveillut ilmoittautuvani ohjaajakoulutukseen ja nyt sen tein. Tammikuun alussa minäkin olen toivottavasti ohjaaja :)

 7. Outi says:

  Nelli, minun täytyy varmaan tehdä täällä erityinen glögi esittely, koska tänä alkutalvena on tullut testattua jo aika monta herkkua. ;)
  Sanna, kiva kun laitoit viestiä ja hurjan paljon onnea ja tsemppiä tammikuun alkuun! :)

 8. [...] tuo olisi pitänyt saada jo Porissa ohjaajakoulutuksen päätteeksi, mutta silloin se oli vielä matkalla Suomeen ja tuli nyt jälkitoimituksena viimein [...]

Leave a Reply

See also: