Marraskuu loppuu tänään

Uskomatonta, miten nopeasti päivät hujahtaa! Varsinkin on uskomatonta minkälaisessa kiireessä ja sumplinnassa ne hujahtaa. Nytkin olen jo melkein myöhässä pojan luokkaretkirahastoa varten pidettävien myyjäistenkin asioissa. Melkoinen päivä alussa, mutta juostaan nyt sitten ympyrää. Kai sitä illalla ehtii pysähtymään.

Joulukuu. Kyllä tänä vuonna voi tulla erityisen hieno joulu. Vielä en tiedä missä se vietetään, mutta olen päättänyt, että turha stressi saa tällä kertaa jäädä kokematta. On siinä joulussa muutenkin riittävästi tekemistä. :)

Kaksi viikkoa menee vielä zumban merkeissä. Saa nähdä, aloin jo suunnittelemaan liikkumiskuvioita ensi vuodelle, mutta kyllähän joulukuussakin ehtii yhtä sun toista. Siinä kuun puolessa välissä käyn takuulla kokeilemassa uusia ryhmäliikuntatunteja ja ajattelin ehdottomasti käydä muutaman eri zumbaohjaajan tunneilla. Ajatus tuntuu jo nyt hyvältä. :)

Hauskaa viimeistä marraskuun pakkaspäivää kaikille!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: