Iloista joulumieltä

Kaikkea ei voi täällä blogissa tielle jakaa, mutta koitan kuitenkin jakaa sen hyvän olon, joka nyt on väkisinkin. Iloiset, mukavat uutiset ovat parasta, mitä joulukuu voi pitää sisällään. Itse asiassa, minä en muista onko minulla koskaan ollut näin iloisen jouluista olotilaa tässä vaiheessa joulukuuta.

Hitsiläinen, ulkona on riittävästi lunta joulun tarpeiksi, oma koti on kullan kallis ja vaikka vastoinkäymisiäkin on ja vielä edessäkin tiedossa, niin mikään ei ole sellaista mikä maata kaataisi. Itse asiassa joistakin asioista luopuminen on saanut oikeasti arvostamaan sitä mikä on.

Uskomatonta kyllä, tässä teille Mariah Carey ja Oh Santa – ja minä joudun sanomaan, että tämä sopii tänään hyvään joulumieleen. :D

Minä siis löysin lopulta juuri sitä zumbaan sopivaa joulumusiikkia mitä etsin ja teiltäkin kyselin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: