Zumba marathon on my mind :)

Eilisen illan zumbailusta jäi ihan erityisen lämpöinen tonttutunnelma päälle. Tänään vietin päivää pitkästi lapsen kanssa sairaalareissulla, joten tonttuilut oli jonkin aikaa kateissa, mutta niin vaan ne alkaa löytyä taas tänään illalla. Huomennahan on vuorossa pitkästi pätkästi zumbaa. :)

Minulla piti olla hieman apua pitkän zumban vetämisessä, mutta sattuma päätti toisin ja vedänkin koko maratonin aivan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti itsekseni. Ei se haittaa. Saman verranhan siinä tulee heiluttua joka tapauksessa.

Jännä miettiä, että miten paljon zumbaohjelmaa eli eri kappaleita on tämän syksyn aikana tultua tehtyä. Tunneltahan on jo tiputettu vanhemmasta päästä juttuja pois matkasta ja nyt niitä voi ottaa uudestaan käyttöön (alkoi heti hyräilyttää sivuun laitettu papadapapadappapappa…). Tulee toki jotain pientä ihan uuttakin ja joulua aivan ehdottomasti.

Teen kaksi 45 minuutin kokonaisuutta valmiiksi niin, että siinä annetaan vaan mennä. Tänään tuossa tuli mieleeni, että saa nähdä minkä verran ihmisiä löytää tiensä lauantaina iltapäivällä zumbaamaan. Joulun valmistelut on jo tosi ajankohtaisia, kauppareissut tehtävänä sun muuta. Saapa nähdä.

Ja kävipä tuossa jo mielessäni, että jos huomisesta tulee hauskaa ja pitkä zumbatauko alkaa ahdistaa, niin voisihan sitä ottaa homman uusiksi jollain lailla vaikka loppiaisen tienoilla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: