Aika paljon zumbaa

Juu, tänään ei vielä täältä blogista löydä mitään muuta kuin zumbaa, zumbaa ja vielä kerran zumbaa. Klo 15 ja zumba maraton lähestyy. Kappalejaot on valmiina ja jalat valmiina zumbaamaan, joten täytynee zumbata kotia siistiksi siihen asti ja ehkä vähän zumbata ruokaakin valmiiksi jossain välissä. :D

Anskulle muuten suuret kiitokset! Kirja tuli perille ja tulee lahjoitetuksi muutamien omieni kanssa koululle. :)

Eijalle tiedoksi, että sinun aikanaan ehdottamasi Para No Verte Más on myös zumba maratonin ohjelmassa. ;) Vähän tosin erilaisena ohjelmana kuin sitä alunperin kesällä zumbasin.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Aika paljon zumbaa”

 1. ansku says:

  Hienoa, että kirja on perillä ja menee hyvää tarkoitukseen. Viime vuonna lahjoitin kirjan johonkin joululahjakeräykseen, joten tämähän on jo melkein perinne :)

  Mä en muuten kyllästy yhtään zumbajuttuihin, saan niistä inspistä vaikka nyt on mennyt muutama viikko etten ole päässyt, työmatkoja sun muuta estettää. Huomenna taas zumbataan täälläkin.

  Mukavaa joulunodotusta kaikille zumbaavilel aj muillekin tietty.

 2. Outi says:

  Ehdottomasti kaikille mukavaa joulunodotusta toivottelen minäkin. :)
  Tuohan on hyvä idea, että lahjottaisi joka joulu johonkin keräykseen kirjan. Kirjojen lahjaksi antaminen on aina niin hankalaa, kun ei tiedä mitä keneltäkin puuttuu, mutta keräyksissä kirjat löytää varmaan jonkun tarvitsevan.

Leave a Reply

See also: