Zumba kiitokset :)

Nyt on oikeasti sellainen tunne, että joulun odotus ja zumba tauko on alkanut. Meitä oli pienehkö muutaman kymmenen mukava porukka zumba maratonia zumbaamassa ja minusta tuntuu, että tämä ei tosiaan ollut viimeinen kerta maraton meininkiä, vaikka olikin sitä tälle vuodelle. :)

Koulun kirjahyllyt saivat suoraan lahjoituksena joitakin kirjoja ja zumba maratonin tuotolla hieman lisää. Harmittavan moni ilmoitti tänään sairastuneensa flunssaan ja että tuli muita kiireitä osallistumisen tielle, mutta silti oli todella hyvä, että maraton tuli järjestettyä, vaikkahan sitten näin lähellä joulukiireitä. Jäi sellainen mukavan makoisa zumba olotila päälle.

Zumbaisat kiitokset joka ikiselle, jonka kanssa olen syksyn aikana zumbannut. Syyskausi opetti hurjan paljon ja nyt on aivan ihana kehitellä uusia juttuja kevääksi. Samba ja tango kuuluu Kyrönmaan opiston zumbaohjelmaan heti tammikuun ensimmäisestä kerrasta lähtien ja saa nähdä mitä kaikkea. Pari ehdotustakin on tullut ja ne aion myös toteuttaa. :)

Tämän illan voi tunnustella zumbaisaa oloa lihaksissa ja pään sisällä. Viimeistään maanantaista lähtien on sitten ihan muut kujeen mielessä.

Oikein iloista ja lämpöistä joulun odotusta kaikille, niin zumban kautta tutuille kuin blogikansalle!

edit: Mikrofonisysteemin kanssakin olen sinut ehkä jo tammikuussa. ;)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba kiitokset :)”

 1. Jellona says:

  Kiitos kiitos kiitos eilisestä! <3 <3 :)

  Aivan mahtava zumbamaraton ja hikinen, iloinen, jouluinen tunnelma jäi :) Tänään olen kärsinyt kipeistä lihaksista :)

  Kiitos aivan mielettömästi! Oli mahtava tapahtuma, vaikkei porukkaa paljoa paikalle eksynytkään.. hienon asian puolesta :)

 2. Outi says:

  Ajankohta osui tosi hankalaksi sitten loppujen lopuksi, mutta joulukuulle ei muuta mahdollisuutta ollut. Edellisenä viikonloppuna oli moni reissussa ja itsekään en olisi päässyt.
  Mutta oli tosi kiva zumbata ja joku toinen kerta otetaan uudestaan. :D

Leave a Reply

See also: