Uuden vuoden zumba kujeet tiedossa

Operaatio Joulu eli liikkuvainen joulun aika saikin melkoisen hauskuuden ihan vuoden vaihteeseen. Hannele Kaperi on silloin zumbaamassa Lehtimäellä, seurantalo Rientolassa ja pyysi minua mukaan zumba partyyn.

Arvatkaa oliko kieltäytyminen edes vaihtoehto! :D

Eli zumbaa on siis tiedossa Lehtimäellä 30.12. klo 18-19 ja 19-20. Molemmat tunnit yhteensä maksaa 12 euroa ja jos osallistuu vain toiseen, niin se on sitten 7 euroa.

Edellisenä päivänä eli 29.12. Hannele muuten pitää zumba karnevaalia Heinolassa klo 17.30-20.30. Minä en lupaa lähteä sinne asti, mutta tiedän, että teistä moni asuu lähempänä Heinolaa kuin pohjanmaan seutua. ;)

Hei voiko olla parempaa tapaa pistää kinkut sulamaan? Jotain tällaista vuoden vaihde ehdottomasti kaipasikin. Minusta tuntuu, että pelkkä tieto ja odotus pitää liikeessä koko joulun ajan. Ja nyt pitää vaan keksiä just sopiva kappale Uuden vuoden zumbailuihin vedettäväksi.

Ja varokaas vaan pojat, tämä äiskä on valmiina valtaviin lumipallosotiin ja pihaleikkeihin ihan jo senkin takia, että ei jämähdä liikaa paikalleen polkemaan joulun ajaksi vaan on vallattomassa zumba kunnossa 30. päivä.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Uuden vuoden zumba kujeet tiedossa”

 1. Mari says:

  No niinpä tietysti! Meillä tulee olemaan hurjaa muuttohässäkkää joulun jälkeinen viikko, tuskinpa siis maltan lähteä Heinolaan zumbailemaan vaikka kovasti houkuttaisi tämmöinen tapahtuma 60 km päässä! Jospa tulisi toinenkin kerta sopivampana ajankohtana :) .

 2. Outi says:

  60 km on vähemmän kuin minulle tulee matkaa, mutta pahus, aina nuo aikataulut ei vaan toimi.

 3. Teea says:

  Voi hitsinrimpulat…mä oon töis tuolloin, muuten olisin starttaillut uuden vuoden zumbaan…

 4. Outi says:

  Joku tai ehkä kaksikin mahtuisi vielä kyytiin. :)

Leave a Reply

See also: