Joulusiivoukset lantio pyörien

Kun ei siivoukset niin nappaisi, mutta homma on pistettävä toimimaan, niin miksi en tekisi sitä zumbaten. ;) Vaikka ehkä mielummin muuten soittaisin vähän raskaampaa musiikkia, niin zumbaankin sopivat kappaleet pistää väkisin vipinään lantioon ja varpaisiin ja joka paikkaan.

Operaatio Joulu on siis kohdassa joulusiivoukset ja tällä muuten takuulla lähtee ja ei pysty riehumaan huulipielet alaspäin.

Sitä paitsi, samalla kun antaa zumbasopivan musiikin sykkiä, niin sieltähän saattaa löytyä jo niitä uusia koreografioita. :)

Olisipa jännä tietää, että minkälaiseen liikkumiseen päivän tiukkaa siivouspyörremyrskyä voi verrata! Vaikka siivouspäivänä ei ehtisi minkään “treenaamisen” kimppuun, niin kyllähän siinä liikkuu koko ajan.

Kyllä vaan ihan latinalaisrytmit kuuluu tänä vuonna joulusiivoukseen. Eihän vaikka Nina Bonitasta voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle ja jo lantio pyörähtää hommasta toiseen. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Joulusiivoukset lantio pyörien”

 1. Annakaisa says:

  Kiitos Outi. Nämä ammattilaisen musiikkivinkit ovat kyllä yksi koukuttavimmista jutuista blogissasi.
  Ehkä huomenna saan samanlaisen siivousvimman, kun laitan näitä biisejä kuulumaan.
  Onko sulla missään koottuna suosikkikappalelistaasi? Vai pidätkö ne salaisuutena? On niin kiva tutustua uusiin, upeisiin tanssibiiseihin :-)
  Jatka samaan malliin!

 2. Outi says:

  Apua, kuka ammattilainen ja missä? :D
  Mutta joo, etsin koko ajan sellaisia kappaleita, mitkä pistää minut itseni liikkumaan ja se näyttää olevan oikea resepti zumba tunneillakin, koska monet omat erityiset suosikit sytyttää muutkin liikkeeseen.
  Minä olen jossain vaiheessa kirjoitellut tuonne Facebookin puolelle zumbaohjelman kappalelistan ja voisin tehdä sen taas, kun saan ensi vuoden alkuun ohjelman kasaan. :)

Leave a Reply

See also: