Päivän liikuntasuunnitelma

Ikkunoiden pesu, joulusiivouksia muutenkin eteenpäin, yhden seinän valmistelu maalattavaksi, koiran lenkitykset, huisketta jos jonkinlaista + illalla ehdottomasti kahvakuula heilumaan, koska sehän ei akillesjännettä kai rasita. Erittäin liikunnallista, mutta erittäin erilaista Operaatio Joulun tapaan. :)

Tämä joulukuu on kyllä erilainen kuin mikään aiempi joulukuu ja niin monella tavalla. My December, jos niin sanoisin. Ei pelkästään helppoa, ei tosiaankaan. Itse asiassa odotan taas ensi viikon alkupuolta ja joko riemusta ratkeamista tai itsensä uudelleen kokoamista. Saa nähdä kumpiko toteutuu… Joka tapauksessa vuoden vaihde lähestyy ja kotona keikkuminen loppuu siihen. Mutta vielä on pari viikkoa My December.

Vaikka Josh Groban laulaa upeasti, niin pakko ottaa tähän Linkin Park esittämään My December juuri niin kuin pitää. Asioilla, kaikilla, on aina monet kasvot…

ei aki

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Päivän liikuntasuunnitelma”

  1. Eija says:

    Olet niin idoli, olisinpa yhtä aktiivinen… edes 1/10. Josh Groban kirjoitteli Barnes & Noblella nimmareita meidän reissun aikana. Jonot oli ihan hurjat.

  2. Outi says:

    Hmmmph. En sitten ollut ihan noin aktiivinen kuin luulin. Joudun kirjoittamaan tunnustuksen viime viikon lookkumisista. :D
    Josh Groban taitaa olla Todella suosittu amerikoissa. Ja onhan miehellä ääntä…

Leave a Reply

See also: