Keholle lepoa

Erikoinen viime viikko. Liikuntaa minimalistisesti normaaliin verrattuna normaalina liikuntaharrastuksena ja kaikkea muuta touhua tuhottomasti. Toisaalta, huomasin selvästi, että sitä lepoa kroppa nyt kaipasikin. Siivousliikuntaa tietysti tuli saatua.

Vaikka ajattelin kahvakuulaan tarttumista ja muutakin – niin se jäi tekemättä. Tekisi mieli tuntea huonoa omaa tuntoa, mutta ehkä ei kuitenkaan. Silti tämä tuntuu hirmuiselta tunnustukselta, kun minä kuitenkin aina höpisen kaikenlaisesta liikkumisesta. :)

Itse asiassa koko viikonloppukin meni kummallisesti kaukana kaikesta tavallisesta. Edes tietokonetta en avannut, enkä kaivannutkaan pariin päivään. Luin muuten viikon mittaan ensimmäisen Diana Gabaldonin kirjoista, joita hommasin joululukemisiksi. Aye, skotlannin murre englanniksi luettuna alkaa olla hanskassa.

Oikeastiko joulu on tällä viikolla??!!

En muuten ole koskaan nähnyt Seinäjoen Citymarketin parkkipaikkaa niin täynnä autoja kuin se oli viime lauantaina. Olipa kätevää etsiä paikkaa peräkärryn kanssa… :D

edit: Oli muuten hienoja esityksiä Kuorosodan finaalissa!

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Keholle lepoa”

 1. Laura says:

  Ne on muuten aika koukuttavia ne Gabaldonit :)

  Mulla on sitten se viimenen osa (Echo in the bone?) siihen sarjaan hyllyssä, jos jossain vaiheessa tarttet. En lue yleensä kirjoja moneen kertaan, joten se on ihan joutilas uuteen kotiin.

  Niin ja lepo on myös tärkeetä. Liikunnan lisäks.

 2. Fantti says:

  Ihan hyvä homma välillä antaa keholle lepoa. Maistuu sitten se liikunta taas tauon jälkeen aivan mahtavalta :) Rauhallista joulua ja liikunnallista uutta vuotta ;)

 3. Outi says:

  Laura, minulta puuttuu just se viimeinen. Ehkä minulta löytyisi jotain sulle vaihdossa? :)
  Ja kyllä, kyllä sitä lepoakin tarvitaan. Onhan tuota tullut riehuttua!

 4. Pia says:

  Aika tuntuu karkailevan ihan muissa hommissa, joten “luonnollista” lepoa on kertynyt minullekin liikunnan suhteen. Harmi vaan, että samaan aikaan kalenterissa on jouluillallisia ja -lounaita, jotka tarvitsisivat maksimaalista kulutusta vastapainokseen!

 5. Outi says:

  Minä säästyn tänä vuonna kaikista joululounaista sattuneesta syystä, mutta en pidä sitä ollenkaan pahana.
  Hitsi. Tänään ei vielä tiedä, mutta ehkä jo huomenna…

 6. Pia says:

  Pidän peukkuja!

 7. Laura says:

  Hienoa jos sais kirjaa kiertoon! Ei tartte mitään välttämättä tilalle, kiva vaan jos menee johonkin käyttöön. Ja mulla kun ei niitä muita ole, niin en edes kerää mitään sarjaa olemattomaan kirjahyllyyni.

  Laita vaikka sun osoite mun sähköpostiin, niin laitan sen joulun jälkeen tulemaan.

 8. Outi says:

  Minä laitan sähköpostia. :)
  Pia, ei vieläkään, huh.

 9. Laura says:

  Vielä sen verta, että jos et näe mun sähköpostiosoitetta mistään, niin se on pyykko.laura@gmail.com.

Leave a Reply

See also: