Elämän pieniä suuria iloja

Se on zumbakappaleiden kuuntelemista, ihastus kappaleeseen, zumbakengät jalkaan ja ei kun menoksi. :) Se on myös heti zumbailun perään lasten kanssa pihalle hups ja ladulle tups ja kierros pururadan ympäri. :) Tämän jälkeen on ihana mennä saunaan!

Osui siis kohdalle juuri se sopiva reggaeton kappale, jota olen odottanut jo muutaman kuukauden. Olen odottanut juuri sopivaa, mihin saan otettua mukaan oman “kuntotestini” eli sellaisen askelluksen, jonka rankkuudesta nautin älyttömän paljon ihan zumbailujen alkuaikoina.

Lisäksi taidan kerrankin ottaa ihan valmiin koreografian pienellä fiksauksella suoraan zin dvd:ltä. Yleensä se ei tunnu oikealta, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Ai niin ja muistinpa yhden asian, mikä zumbailujen ihan alussa oli ehdoton suosikkini. Miksi en ole pitkään aikaan zumbannut Zumba Flat Abs -ohjelmaa. Sehän on sen 17 minuuttia silkkaa vatsalihashauskaa. Suosittelen!

Flat Abs sentään, mistäs kappaleesta minä nyt tekisin sen erityisen vatsalihaskappaleen zumba tunneille…

Niin ja hiihtokilometreja on nyt kasassa 12. Huh kuinka hurjaa, mutta on se jo jotain minulle, joka en vuosikausiin ole pahemmin hiihtänyt. Eihän ne 3 km pyrähdykset paljon ole kerralla, mutta saa nähdä mitä niistä yhteensä vielä kertyy. Kutkuttaisi jo tietää!

Ei hei, kyllä tässä vielä hetken ehtii kahvakuulan kanssa heilumaan, jos on nopea. ;)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Elämän pieniä suuria iloja”

  1. ansku says:

    No hyvä kun muistutit flat absista, pitää itsekin tehdä se tässä kun on loppiaisne lomapäiviä.
    Tykkään Daddy Yankeesta :)

  2. Outi says:

    Minulla jäi eilen illalla Flat Absit tekemättä, kun temuttiin juoksumaton kimpussa, mutta viimeistään huomenna loppiaisena minäkin kaivan sen DVD:n esille. :)

Leave a Reply

See also: