Rauhoittuminen

Koin äsken jonkinlaisen valaistuksen. Eihän minun tarvitse ehtiä. Eihän minun tarvitse tehdä, kun en kuitenkaan pysty.

Olen ollut sellaisella stressiolotilan reunamalla jo hetken aikaa tai voisin tietysti tunnustaa, että jo stressin keskellä. Tosiasia on, että liikuntahetket ja yksittäiset asiat on pitäneet jalat maassa ja verenpaineen aisoissa viimeiset pari viikkoa. Vasta kun ääneen sanoo, että ei, minä en pysty hoitamaan tuota projektia kaiken tämän keskellä, niin se asia aidosti uppoaa omaan kovaan päähän. Eihän minun tarvitse. Kukaan ei hyödy mitään siitä, jos nyt yritän jotain järjetöntä ja sitten ei enää yksikään homma tule hoidettua kunnolla tai loppuun asti.

Jep. Olen valaistunut. :)

Eilen olin koko illan todella kylmissäni. Ei oikein mikään auttanut, ei edes takan edessä seisominen. Toisaalta, jos kylmyys iskee, niin siihenhän on se yksi täydellinen ratkaisu – liikkuminen. Ei kun kahvakuula lentoon siis!

Täytyy sanoa, että nyt oli Kukan suunnittelema 30 minuuttinen aika rankka. Huh. Alkoi nimittäin yllättäen ja ehkä ensimmäistä kertaa voimat jaloista loppumaan. Piti ottaa nimittäin voimat koko kropasta käyttöön. No, toisaalta tein vahingossa ensimmäiset 6 minuuttia tempausta 8 kilolla vain yhdellä kädenvaihdolla, kun piti vaihtaa joka minuutti. Ilmankos kokonaisuudesta kehkeytyi vähän rankempi. Kannattaisikohan harjoitella lukutaitoa? :D

Tempauksen jälkeen treeniin kuului vielä 12 kg:n 6 minuutin sarjat OAJ, OALC ja OAJ. Juu, tuli lämmin ja hyvä olo.

Tässä muuten on oma kahvakuulatreenien salainen aseeni. ;)

Olin alunperin vähän hukassa RPM eli repeats per minute (vai revolutions per minute?) tahdin kanssa. Isosta kellosta kyllä katsoin, mutta tämän avulla pysyn tahdissa paljon paremmin, eikä tarvitse mennä sekaisin, että montakohan minuuttia minä nyt olinkaan tehnyt…

ps: laskurin värin saa vaihtaa oman mielialan mukaan. :D

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Rauhoittuminen”

  1. Kukka says:

    On muuten yllättävän suuri ero siinä, vaihtaako kättä useasti esim. minuutin välein vai vaan kerran. Joku oli tätä testannut sykemittarin kanssa, ja myös syke pysyy huomattavasti maltillisempana kun vaihtaa kättä usein, vaikka sarja olisi yhtä pitkä. Vaihtaminen on myös mentaalisesti kevyempää..

    Mutta hyvin vedetty joka tapauksessa, ei silti ihme jos tuntui kovalta!

  2. Outi says:

    Oli se kovaa tosiaan, mutta hyvällä tavalla kovaa, koska ensimmäistä kertaa joutui tosiaan pistämään jalat koville. Ihan eri tunne kuin ennen. Ja tuli kyllä mietittyä varsinkin sarjan loppua kohti, että miltähän tämä nyt tuntuisi, jos olisin alussakin vaihtanut kättä minuutin välein.
    Mutta, kaikesta huolimatta pystyi vetämään tänään aivan täysillä zumba tunnin, joten ei se eilinen enää paina. :)

Leave a Reply

See also: