Paras smoothie ohje?

Erinaiset ainekset on jo hankittu ja testattukin, mutta sellainen täydellinen smoothie on vielä etsinnässä. Minkälaisista smoothie sekoituksista te pidätte? Mikä tekee hyvän smoothien?

Kookosmaito on muuten yllättävän makeaa ja tuo Skyr on vielä kokonaan maistamatta.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Paras smoothie ohje?”

 1. Tarza says:

  Missäs kaikki marjat on?

  Hyvässä smoothiessa on mun mielestä aina marjoja. Meillä smoothie tehdään niin, että sekoitetaan banaania, mehua ja partaäijää, marjoja, mahdollisesti jotain muuta hedelmää tai pähkinöitä.

  Marjoina on sitten puolukka/mustikka/mansikka/viinimarja/tms

 2. Outi says:

  Marjat on pakastimessa. :) Mutta joo, itse asiassa viinimarjaa en tullut testanneeksi, enkä super suosikkiani puolukkaa ja ne täytyy ehdottomasti ottaa mukaan.

 3. ansku says:

  Turkkilaista jugurttia, tuoremehua, banaania, leseitä tai pähkinöitä tai hieman soijarouhetta. Jäisiä puolukoita tai mustikoita sekä hieman juoksevaa hunajaa.

  Mun iltapala koostuu noista siten etten tee siitä smoothieta vaan pistän jäiset puolukat ja muut jugurtin sekaan ja on parempaa kuin jäätelö :) nam

 4. Outi says:

  Minä viikon mittaan tajusin yhden asian lisää mitä haluan ehdottomasti testata tänä viikonloppuna – jäiset karviaismarjat. Nehän on suorastaan karkkeja jäisinä suuhun pistettynä, joten jos ne saa vähän hajoamaan sekottimessa, niin voivat olla mainio smoothien osa.

Leave a Reply

See also: