Korsetti kovilla

Eikös jotain ryhmäliikuntoja mainosteta “korsetti” sanalla? Sellaisia oikein tosissaan keskivartaloon ottavia. No nyt on pakko sanoa, että minun korsettini on aika tiukilla tällä hetkellä. :D

Taisi lähteä jo tiistain kovasta kahvakuulatreenistä liikkeelle ja nyt parin päivän zumba putki ohjelmalla, joka ottaa näköjään tavanomaista tehokkaammin keskikroppaan, niin seuraukset voi todella huomata. Vaikka venyttelin illalla ja yritin tavalla jos toisellakin saada kaikki paikat venymään, niin ei se ihan täysin onnistunut.

Mutta onpa muuten oikeastaan aika makea tuntea lihakset pitkästä aikaa tällä tavalla. :)

Saapa nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan. Nythän jo perjantai keikahtaa iltapäivään. Mieleni tekee kauheasti päästä hiihtämään. Ulkoilukeli olisi mitä parhain. Jouduin äsken kävelemään ulkona sopivan päivälenkin työasioissa ja kyllä tuollaisesta nollakelistä osaa nauttia, kun miettii menneitä kovia pakkasia.

ps: Älkää yrittänkö syödä Saarioisten kalakeittoa sellaisella pienellä kertakäyttölusikalla. Siinä puuhassa voi mennä hermot. :D Keitto oli kyllä hyvää.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Korsetti kovilla”

 1. Zi says:

  Tämänhetkinen hiihto- ja zumbapainotukseni tuntuu minulla erityisesti lantiossa. Pilateksessahan korsettiin keskitytään erityisesti. On kiva huomata korsetin vahvistuneen muissakin lajeissa; silminnähtävää muutosta ei kuitenkaan havaittavissa ennen kuin saan tuon suuhun menevän käsiliikkeen hallintaan…

  Kahvakuulasta innostuneille aloittelijoille tiedoksi (ei siis sinulle Outi;), että sunnuntaina uusitaan TV kakkosen jumpan toiminnallinen kahvakuulatreeni. Ajattelin laittaa tänne asiasta kommenttia, koska blogiasi lukee varmasti asiasta innostuneita, jotka eivät asusta ryhmätreenien ulottuvilla. Pitäisköhän itsekin kokeilla tuota kuulailua, minulla on tuo dvd ostettuna, kuula vain puuttuu.

  Nyt kuitenkin täällä paistaa aurinko ja hiihtolatu kutsuu!

 2. Teea says:

  Täytyy ehdottomasti katsoa tuo TV2:n jumppa, siinä on varmasti Kilpeläisen Tuomo, joka opastaa kahvakuulatreeneissä :-) Tuomo on ihan huippuohjaaja ja kuulailija!

 3. Pinkki Pingu says:

  Joo, korsetti oli täälläkin erityisesti eilisaamun juoksutreenissä päivän sana. :) juoksu tuntui, kuten taisin kirjoittaakin, jenkkakahvoja myöten. Pitää vaan siinä salitreenissä nyt allekirjoittaneen muistaa keskittyä puhtaisiin liikeratoihin ja saada tuntumat oikeisiin kohtiin, kun niitä sarjoja on vaan yksi… :) korsetit rulaa!

 4. Outi says:

  Kiitos Zi hurjan hyvästä vinkistä! Tottakai täytyy katsoa. :) TV 2 Jumpan jaksojen tiedot löytyy täältä: http://yle.fi/jumppa/jaksot.html# 25.2. siellä näyttää olevan venyttelyä(!) ja kahvakuulatreeni ohjelman juontajien vetämänä myös 18.3. Hauskaa, että ovat ottaneet kahvakuulan toistuvaksi teemaksi!
  Pingu, korsetit rulaa kulostaa tämän viikon teemalta. :D

Leave a Reply

See also: