HeiaHeia viikko

Onpa kivan näköistä, kun ei tällä kertaa koostu vaan muutamista samoista liikkumisista.

Laitoin tuohon sivuun tällä viikolla teille kyselyn, että mikä HeiaHeiassa on parasta. Suurin osa näyttäisi tällä hetkellä olevan sitä mieltä, että parasta on “Koukutus, pakko päästä merkkaamaan…”. Niin se on minullakin. Itse asiassa kaikkein parasta on, jos viikon saa näyttämään värikkäältä ja vaihtelevalta. Miten tylsältä se alkoikaan näyttää, kun ei välillä merkannut mitään muuta kuin zumbaa ja kahvakuulaa. Onhan nekin jo hurjasti liikkumista, mutta parasta on, jos mukaan tulee muutakin väriä. Siksi olen erityisen tyytyväinen tähän viikkoon. :)

Toiseksi paras juttu kyselyssä on se, että liikunnat jää muistiin. Kyllä vaan on hieno katsoa, että mitä tuli tehtyä ja miten se liikkuminen on muuttunut. Minulla ainakin muutosta on tosi paljon matkan varrella. Siellä näkee suorastaan kausia, kun jotain tiettyä juttua tulee tehtyä enemmän ja toisia vähemmän. Venyttely varsinkin tökkää silmään, koska kausittain se puuttuu kokonaan ja toisinaan sitä taas on. Lenkkeily näkyy myös kausina.

Huomaatteko te jotain erityistä muutosta omassa HeiaHeia “historiassa”?

Mutta nyt testaamaan 10 min OAJ ja sitten myöhemmin vielä tempausta. Pahus vaan peittyy tuo harvinainen keilailuikoni, ellei sitten ota sen vielä pois ja merkkaa uudestaan. :D Oli muuten tosi hauskaa koko perheellä keilailemassa ja pojistakin huomaa, että siellä tulee silloin tällöin käytyä. Ekaluokkalainenkin osaa jo touhuta ihan itsekseen, odottaa keilapalloa ja pyöräyttää sen turvallisesti syrjään, missä sitten asettelee sormet oikein. Kyllä perheen kesken liikkuminen tavalla ja toisellakin on elämän suola.

Tälle HeiaHeia viikolle on tulossa vielä merkkauksia ainakin kahvakuulasta ja cooperista. Juu, ainakin nyt olen vähän sitä mieltä, että huomenna on cooperin testi juoksumatolla. Saapa nähdä…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: