Zumba flat abs kriisi

Pahus. Zumba flat abs dvd on hukassa. Mistään se ei löydy! Flat abs dvd:llä on minulle erityistä merkitystä, kun zumbasin sitä tosi ahkerasti silloin joskus zumbaharrastuksen alkumetreillä.

Hämmästyttävästi kävin jopa tutkailemassa, että kyllähän sitä myydään edelleen zumba paketissa ja uudemmissa löytyy joku sellainen Abs & Legs versiokin. Hmm. Etsintäpartio kasaan ja kaikki paikat koluamaan. Flat Absista en luovu… 17 minuutin vatsalihaksiin keskittyvä pätkä Beton johdolla nyt vaan on niin herkkua. :)

edit: Onko teillä jollain se Zumba Abs & Legs? Tykkäätkö siitä?

Did you like this? Share it:

One Response to “Zumba flat abs kriisi”

  1. Kaisa says:

    Mulla on myös flat abs kovassa käytössä, etenkin, jos ei oikealle zumbatunnille pääse (2 muksua pitää kiireisenä :) ). Abs&legs kiinnostais kans kovasti, mutta ehkä tyydyn vielä tuohon vanhaan tuttuun, niin kauan, kun se pyörii – tai niin ikään katoaa. :)

    Ihan hetki sitten löysin tieni tänne googletettuani zumba instructor koulutukseen liittyviä postauksia… sinun blogiin antoi osoitteen – ja kas, tänne jäin juttuja lueskelemaan. Kun luin juttua, kuinka zumba on vieny sinut mennessään, oli ku tekstit ois ollu suoraan minun omasta elämästä. Että niinpä vähän unohuin tänne. Kiva lukea juttuja lajista, joka koukutti itsenikin ensihetkestä. Kohta tulee 2 vuotta täyteen ja oon alkanu haaveileen instructor-koulutuksesta, ihan vaan omaksi iloksi, että sais zumbailuista enemmän irti.

Leave a Reply

See also: