Kroppa hellänä ja mieli mahtavana

Tänään tuntuu yhtä hyvältä kuin eilenkin ajatus kahvakuulakisoista ja itse asiassa paremmaltakin. Jeeeeee! Se tuli tehtyä. Ihan pakko ottaa pari Simo Kajalaisen kuvaamaa kuvaa http://www.girevik.info/biathlon2011/ kuvista tänne blogiin, koska kävin juuri kuvat läpi ja elin koko päivän uudestaan. :) Kerron sen sanallisestikin, mutta nämä vaan niin hymyilyttää. Olen tosi tuhti niissä kuvissa, mutta sovitaan, että seuravalla kerralla minua on vähemmän ja nostoja enemmän. :D

Siinä tempaa siis erä 3

Ja jälkimmäisessä kuvassa vain Virve Vainio edelleen jatkaa lavalla 1 ja lavan 4 kohdalle laskuri on pysähtynyt lukemaan 106 JA taustalla olen ihan pökerryksissä Kukan kanssa toteamassa, että hyvin meni! Olin muuten toiseksi pisimpään erästä nostamassa.

Did you like this? Share it:

One Response to “Kroppa hellänä ja mieli mahtavana”

  1. Ammi says:

    Onnea Outi! Olen iloinen puolestasi, että kokemus oli sinulle noin mahtava.

Leave a Reply

See also: