Kevyt lenkki

On ollut koko kroppa aivan hellänä tämän päivän. Tai no, ei oikeastaan vyötäröstä alaspäin, mutta siitä ylöspäin sitäkin enemmän. Itse asiassa ylävatsa on yllättävän hellä ja käsivarret sekä olkapäät on ihan arat. Lapaluiden väli se vasta yrittääkin jumittaa.

Miten se kahvakuulakisa voikin vaikuttaa näin totaalisesti? Kyllähän itse treenatessa voi joskus tehdä paljon enemmänkin yhteensä töitä, mutta ei siitä saa itseään kipeäksi.

Jos koko päivän on tuntunut kropassa, niin silti väsymyksen seassa on ollut pientä levottomuutta ja ajattelin purkaa sitä vähän juoksumatolla. Päätin tehdä aivan erilaisen juoksumattoilun kuin tavallisesti ja kävellä melkein koko ajan. Siispä kävellen lähdin liikkeelle ja kymmenen minuutin kuluttua ajattelin, että hölkkäänpä hetken. Siitä tuli 3 minuutin juoksentelu ja jatkoin taas käveleen 7, juosten 3, kävellen 7, juosten kolme ja vielä kerran kävellen 7 minuuttia. Montakos kertaa minä nuo jo toistin kirjoittaen? No, siis yhteensä 50 minuutin lenkki ja matkaa 4,01 km.

Tuossa ohjauspaneelissa muuten näkyy aina viimeiset 20 minuuttia pylväine, jotka näyttää mitä vauhtia siinä on kuljettu. Kuvassa näkyy kaksi 3 minuutin vähän reippaampaa pätkää kävelyjen keskellä. Otin kuvan vähän vauhdissa, kun mietin, että näkyykös nuo pylväät pysähtymisen jälkeen…

Itse asiassa otin tällä kertaa niin rennon rauhallisesti, että luin kävelypätkät kirjaa. :D Kyllä se onnistui, kun vaihtoi kirjan aina välillä kädestä toiseen. Koitin toki ensin niinkin, että pidin sitä tuossa edessä ohjauspaneelia vasten, mutta halusin pitää kädet liikkeessä, jos se vaikka auttaisi osaltaan eilisestä palautumisessa. Ehkä auttoi, ehkä ei. :)

Ohhoijaa. Tuli onneksi vähän venyteltyäkin, mutta saa nähdä miten jäykkänä hartiaseutu on huomenna.

Hei niin se minulla on ollut mielessä, että hauskaa on ollut lukea blogeista miten useampi on innostunut cooperin testiä tekemään sen minun yritelmäni jälkeen. :) Ehdottomasti totuus on se, että ei ne hyvää kuntoa kertovat kilometrit helposti kerry edes niille, jotka ovat pidempään matolla juosseet. Kannattaa se testi tehdä siis ihan oman kunnon mukaan mietityllä vauhdilla ja loppua kohti kiristäen. Otan teistä oppia! Ja testaan pian oikeasti uudestaan, vaikka keskitynkin jatkossa pidempiin rauhallisiin lenkkeihin. 12 minuutin hölkkäilyjä tässä viikon aikana kertyi muutamia jo harjoitukseksi.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: