Hauskoja ostoksia

Eilen oli vuorossa shoppailureissu, josta lähti mukaan mukavasti hyvää mieltä. :) Tässä on pari juttua:

Olen etsinyt jo pitkään makuuhuoneeseen sellaisia nättejä roikkuvia Vihreitä lasilyhtyjä. Vihreitä sen takia, että uuden makuuhuoneen verhot ovat nätin vihreät ja haluan tuoda hieman vihreää sinne tänne. Siispä kuljettiin meidän eskarilaisen kanssa ympäri kauppoja ja värisokea äiti kyseli pojalta, että onko tuo vihreä, onko tuo vihrea jne. :)

Ei löytynyt vihreitä lyhtyjä, mutta löytyi tuollainen kiekurainen koristelyhty olohuoneen seinälle. Se sopii todella hyvin lyhyelle seinän pätkälle ja varsinkin, kun kattolampuissa on samaa mustaa kiemuraa ja mustaa muutenkin siellä täällä. Sitten löytyi vihreitä pieniä koristekiviä, jotka ostin sitä varten, että saan väliaikaisesti tuunattua läpinäkyvistä lyhdyistä vihreitä, laittamalla pohjalle koristekiviä. No, en ole vielä aivan varma, mutta kokeilen sitä.

Kolmas erityinen ostos olivat maalauspohjat. 5 kpl 30*40cm, yksi 40*40cm ja kaksi pientä pohjaa. Vielä en ole ehtinyt käyttämään, mutta jospa jotain jo tänä iltana.

Ai niin ja sitten vielä yksi. Tiedättekö mikä tämä lasipullo on? Sen pohjassa on reikä ja paikka tulee olemaan ulkona.

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Hauskoja ostoksia”

 1. Keiju says:

  Ah. Sisustusasiat on niin kivoja. Ihanaa, että sulla on nuo Zumbat. Se näyttää tosi kivalle. Millasta se oikeasti on? Tuntuuko niin tehokkaalle kun mainoksessa mainostetaan? Onko vaikeaa?!

  Aiemmin etsimäsi Julien kuvan löydät mm. tästä linkistä. Ihana vyö + musta puku!

  http://www.spidergirlfitness.com/JulieFinaleBeautiful2.jpg

 2. Keiju says:

  Ai niin… ja omaa kehonkuvaa voi käydä arvioimassa Energynetin sivuilla:
  http://ffp.uku.fi/cgi-bin/energynet03/index.pl?language_id=1
  Tuolla on muutakin tietoa ja hauskoja välineitä. Mässäämisiin!

 3. Outi says:

  Hurjasti kiitos tuosta Julien kuvalinkistä!!! Siis voi että se nainen sai itsensä upeaan kuntoon ulkoisesti. Sisäisestä ei tietenkään niin voi tietää, mutta kuulosti tosi hyvältä senkin puolesta. :)

  Minä menen huomenna uudestaan Zumbaan ja nyt kameran kanssa. Saa nähdä kielletäänkö kuvaamasta. ;) Mutta siis se on tehokkaampaa kuin mainoksissa. Minä ihmettelin seuraavana aamuna sen ensimmäisen zumban jälkeen, että miten voi maha tuntua niin kiinteältä. Pyöreys toki oli jäljellä, mutta se tunne… Haluaa uudestaan! Ja se ihanuus, että joka paikassa tuntui.

  Ne askeljutut ensin vähän jännitti, mutta hyvin siellä pysyi matkassa. Ohjaaja piti silmällä koko salia ja välillä vähän kerrattiin, mutta ihan perus askelissa pysyttiin, että opittiin alkujutut pohjaksi tulevalle. Huomenna sitä saa sitten lisää! Ja kerron illalla tottakai miten meni.

 4. Keiju says:

  Haa… Tahtoo Zumban tänne peräkyläänkin. Se näyttää vaan niin kivalle. Jäämme odottamaan Zumba-uutisia!

 5. Teea says:

  Voi kääk…siis kameran otat huomenna mukaan…ota sit ne kuvat heti tunnin aluksi, eikä sitten lopuksi ku kaikki on tulipunaisia ja hiki lentää =)

 6. Outi says:

  Tai sitten käyn sieltä jostain parvelta ottamassa edeltävästä tunnista. ;) Mutta kamera on mukana!

 7. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

  Jee, tänne sit kuvia! Ois kyl kiva nähdä sut ja Teeat siel Zumbaamassa! Mie oon yrittänyt netistä kattoo oisko Oulun seudulla Zumbaa, mut aika heikolta näyttää tilanne :(

 8. Outi says:

  Minä koitan, jos pääsisin ohjaajalta kysymään, että missä ne muut neljä koulutettua ohjaajaa oikein ovat.

 9. Santtu says:

  Toivottavasti tänne Kemi-Tornio alueellekkin joskus vielä rantautuis..

 10. Outi says:

  Ihan varmasti jossain vaiheessa rantautuu. Toivotan, ettei siihen kauaa mene. :)

Leave a Reply

See also: