Mielenkiintoinen kahvakuula -haastattelu

Hyvinkään kahvakuulakisoissa oli mukana latvialainen Santa Morozova, joka on kaunis nuori nainen ja uskomatonta katsottavaa sekä tempauksissa että kahvakuulaesityksessä, josta minulta löytyy videon pätkääkin.

Marko Suomi haastatteli Santaa Hyvinkäällä kisojen jälkeen ja haastattelu on nyt täällä luettavissa. On ihan pakko lainata tähän kohta siitä, miten Santa neuvoo aloittelevia kahvakuulailijoita ja tämä on nyt kisamielessä, mutta sopii ehdottomasti muutenkin.

I advice- not to be afraid, go and try, always do your best, compete. Even if you lose, you are a winner for yourself, because you have done your best and now you have more experience, you know where are your weak sides and what you need to train more. Also I reccomend to be careful, do exercises correctly, think criticaly, health is the most important. And I advice to establish goals- it will be good motivation.

Hyvä haastattelu ja ajatuksia herättävä, vaikka kyse onkin melkoisesta kahvakuulaihmeestä, kun on nähnyt hänet tempaamassa kymmenessä minuutissa 258 kertaa 12 kg:n kuulalla. Tosi se kuulahan oli ihan liian kevyt hänelle. Minun tavoitteeni ovat juuri tuossa “you are a winner for yourself, because you have done your best” ajatuksessa. :)

Laitan tosiaan sen Santan esityksen vielä tänne näkyviin illemmalla. Minkähän kumman takia sitä ei ole tullut tähän mennessä siirrettyä youtubeen…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: