Tunturi T50 juoksumatto ja Polar sykemittari sopii hyvin yhteen

Jossain vaiheessa oli juttua ja jollakulla epäilystä siitä, että näyttääkö juoksumaton sykenäyttö samaa kuin oma sykemittari. Kyllä. Minä olen nyt käyttänyt Polarin sykevyötä ja välillä on ollut sykemittari ranteessa ja välillä olen katsonut vaan juoksumaton näytöstä. Todella hyvin ne näyttää samoja lukemia.

Tässä ensin vähän heiluen.

Ja pikapyrähdyksen kanssa.

Juuri tuolla lailla se saattaa olla yhden pykälän eroa jompaan kumpaan suuntaan erityisesti silloin, jos syke on nousemassa tai kuten tässä – laskemassa, mutta hyvin lähellä lukemat pysyy. Oli pakko pysähtyä nopeasti, että sain sopivat sykkeet esiin ja silti kuvan otettua. Ai miten niin toinen kuva on epäselvempi? :D

Tuo minun sykemittarini on mallia RS300X ja juu, olen enemmän kuin tyytyväinen sekä juoksumaton että sykemittarin toimintaan. Näillä pakkasilla ei ole ajatustakaan, että lähtisin sykemittaria ulkoiluttamaan, mutta ehkä sitäkin pääsee tekemään ensi viikolla.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Tunturi T50 juoksumatto ja Polar sykemittari sopii hyvin yhteen”

 1. Pinkki Pingu says:

  Hyvä, että pelittävät mukavasti yhteen. :) Omalla mattoilulla tänään maton näyttö esitti lukemaksi 217… Ja todellisuudessa oltiin 141 tienoilla. Mattohan lukee tuon sykkeen sykevyön kautta, joten sillä käytetyllä kellolla ei ole (kai) niin suurta väliä. RS300X on MAKEE!!! Jos en olisi nyt saanut uutta juoksukaveria Suunnolta, niin tuo oli yksi vaihtoehdoista uudeksi juoksukumppaniksi.

 2. Outi says:

  Punainen RS300X oli namuvalinta viime kesänä ja vaikka musta olisi ehkä jonkun mielestä tyylikkäämpi, niin ei sittenkään. :)
  Mutta on kyllä jännä, jos antaa juoksumaton sykenäyttö ja kello eri lukemia. Sinähän se tosiaan taisit alunperinkin puhua siitä, että juoksumaton lukemat ei välttämättä näytä oikein. Siksi on pitänyt oikein seurata tätä tilannetta, mutta en ole tosiaan huomannut eroa kuin vaan sykkeen noustessa tai laskiessa ja silloinkin vaan himpun verran.

 3. Taina says:

  Salini juoksumatto (en muista mitä merkkiä) ja Polarin sykemittari näyttävät aina samaa tulosta toisin kuin spinning “simulaattori” ja sykemittari. Spinning pyörässä ei suurimman osan ajasta näy sykettä lainkaan, tai sitten se näyttää aivan omiaan, tyyliin 85 kun syke oikeasti on 140-150 paikkeilla. Mutta ei minua haittaa, toimiihan sykemittari!
  Ihanan pirteän värinen tuo punainen polar!

 4. Outi says:

  On niissä eri sykesysteemeissä siis eroja.
  Punainen vaikuttaa liikuntafiilikseen ja piristää jo siinä vaiheessa, kun sykemittarin pistää ranteeseen. :)

Leave a Reply

See also: