Kannattiko kahvakuulat pakastaa?

No ei kannattanut! Arvatkaa kauanko menee ulkona täydellisesti kylmentyneen kahvakuulan lämpenemiseen?

En sitten keksinyt tehokkaampaa lämmityspaikkaa kuin takkatulen äärellä, mutta siinäkin lämpesi tuskallisen hitaasti. Minkä takia ne kuulat piti sunnuntaina jättää ulkorapulle?

Lämmittelin juoksumatolla ja viimein vihdoin joskus yhdeksän jälkeen illalla kahva tuntui siltä, että pystyi pitämään kiinni ja sain 12 kg heilumaan: 6 min tempausta, 4 min OAJ ja 4 min OAJ kukin yhdellä käden vaihdolla. Tempaus tuntuu nyt todella hyvältä siinä mielessä, että kämmenet ei kärsi yhtään. Se on aivan loistava juttu. OAJ toimii nyt aika tasapuolisen kivasti molemmilla käsillä, mutta eilen illalla siihen aikaan en olisi tuon enempää jaksanutkaan ilman erityistä repimistä. Sellaista repimistä minä harvemmin harrastan, koska mukavempi on mennä harjoitukset oman kestävyyden rajoissa ja kasassa pysyvällä tekniikalla. :)

******

Tämän illan liikkumisen suunnitelmat heitti yllättäen kuperkeikkaa. Lupasin tuurata latinmix tunnin pitäjää zumballa ja kuulin vähän liian myöhään, että tunnin mitta onkin 1 h 30 min. Uh! Täytyy vähän sumplia miten zumban kanssa teen, kun äkkinäiselle ja vähän vähemmänkin äkkinäiselle puolitoista tuntia zumbaa on aika paljon.

Kuten sunnuntaina latindance tunnin jälkeen totesin, niin zumba ja latinalaistansseihin keskittyvä tunti poikkeavat toisistaan aika tavalla. Toivottavasti tunnille tulijat ei kovasti järkyty joutuessaan/päästessään zumbaamaan. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kannattiko kahvakuulat pakastaa?”

  1. Teea says:

    Olisit vienyt kuulat lämpöiseen suihkuun, siellä ne nopeaan sulaa…kokeiltu on =)

  2. Outi says:

    Varmasti toimii sekin. :)

Leave a Reply

See also: