Vanilja Skyr aiheuttaa ongelmia

Pidän vanilja Skyristä jo aivan liikaa. Sen jälkeen ei maistu Ehrmannin rahkakaan entiseen malliin, mutta entäs kun Skyriä ei noin vaan saa. Kyllähän sitä kerran viikossa pidemmällä kaupunkikauppareissulla saa, mutta joskus sitä välttämättä haluaisi muulloinkin. Mitä jos tekee mieli vanilja skyriin tehtyä smoothieta ja jääkaappi sanoo, että sorry, ei täältä sitä herkkua löydy.

Onpa ikävää koukuttua johonkin sellaiseen, jota ei milloin vaan saa. Vai siinäkö osa Skyrin viehätystä piilee?

Teinpä tässä taas aivan super yksinkertaisen iltaherkun. Purkillinen vanilja Skyriä, banaani, iso kourallinen havre fras kauramuroja ja ehkä desin verran vettä. Yksinkertaisesti hyvää ja paljon parempaa kuin lankeaminen johonkin makeaan, vaikka kauramurot ei ehkä täydellisen terveellisin lisuke ollutkaan, ovatpa vaan minun suosikkimurojani. :)

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Vanilja Skyr aiheuttaa ongelmia”

 1. Mari says:

  Minulla on samoja muroja kaapissa. On niissä ainakin kuituja paljon, eiköhän ne ole muroista terveellisimmästä päästä :) . Meillä muuten lapsetkin tykkää niistä.

 2. Outi says:

  Ne on tosi hyviä! Ja terveellisimpään päähän minäkin ne olen laskelmoinut ja sillä antanut itselleni niitä popsia. Onpa jotain kivaa, mitä napata, jos alkaa tekemään mieli jotain pientä syötävää. :)
  Hitsiläinen, kun alkoi tekemään taas mieli viimeiseksi iltapalaksi uusi kierros samaa smoothieta. Ei vaan ehkä viitsi enää poikia herättää sekoittimen äänellä…

 3. Ammi says:

  Mulle mustikka Skyr aiheutti ongelmia. En meinannu saada sitä kurkusta alas ;) Vaniljaa en ole maistanut ja mustikkaakin yritin syödä paljaaltaan. Yh.

 4. Outi says:

  Minäkä en ole vanilja Skyriä syönyt muuten kuin smoothiessa pientä maistamista lukuunottamatta ja mustikka on kokonaan maistamatta. Täytyy kyllä vielä jossain vaiheessa testata.

 5. Katja says:

  Mullekaan ei mustikka-Skyr maistunut. Syy selvisi kun katsoin purkin kylkeä: Siinä on seljamehua! Olen joskus erehtynyt ostamaan mustikkakeittoa jota oli myös maustettu seljalla, ja se jäi syömättä.
  Molemmissa maistamissani Skyreissä on myös ehkä vähän vuohenjuustomainen sivumaku, ja vuohenjuusto kuuluu niihin asioihin joihin en ole päässyt tottumaan…
  Mutta makuja on monia! ;-)

 6. Outi says:

  Minä tein eilen illalla taas samaa sekoitusta ja maistelin ensin sitä vanilja Skyriä purkista sellaisenaan. En voi sanoa, että tekisi mieli syödä maistelua enempää juuri niin. Ei pahaa, mutta ei mahdottoman hyvääkään. Smoothiessa se vaan toimii ihan yllättävän hyvin.
  Pitääköhän tilata huomenna vierailulle tulevilta vanhemmilta, että käyvät matkalla nappaamassa kasan Skyr purkkeja ja jos vaan on, niin muitakin kuin Vaniljaa maistettavaksi. :)

 7. Nissi says:

  Mä sain slaagin siitä mustikasta. Se oli tavattoman pahaa ja sit lisäksi tappavan makeaa. Maistoin kaksi lusikallista ja kannoin roskikseen. (En syö jugurtteja ja muitakaan makeita maitomömmöjä). Maustamatonta odotellessa, vuohenjuustomainen maku olis mulle juuri passeli.

 8. Outi says:

  Hmm. Tuo ei paljon houkuta edes kokeilemaan, jos monella on sama mielipide. Ehkä kuitenkin annan mustikallekin yhden mahdollisuuden…

 9. Katja says:

  Kyllä ne Skyrit smoothiessa toimi, raakana ei vaan millään menneet mun kurkusta alas. Ei kannata liikaa uskoa siihen mitä muut sanoo mausta, mähän vetelen maustamatonta maitorahkaa naamaani ihan sellaisenaan… ;-D

Leave a Reply

See also: