Tunnustuksia

Olen saanut useammasta osoitteesta blogitunnustuksia, joista haluan kiittää nyt samalla kertaa kaikkia. Olen hirvittävän huono jakamaan tällaisia ihanuuksia eteenpäin, koska aina, kun alan kirjoittamaan jakopostausta, niin  jään pallottelemaan sitä, että mitä vastaisin kysymyksiin ja kenelle voin tunnustuksen antaa eteenpäin ja miksi jätän sen taas jollekin antamatta. Ihan kamala tilanne!

Mutta koitetaanpa, että miten onnistuisi kaikki kerralla… Paitsi, että olen jo aivan solmussa siitä, että ketkä kaikki näitä tunnustuksia antoivat. Uusi nolouden aihe, mutta kaivan ne lähteet tänne esille yksi kerrallaan, vaikkahan siihen menisi viikko aikaa. :)

Kiitos ainakin Takaisin Minuksi :)

Vastaan muutamaan kysymykseen:

Milloin aloitit blogisi?
Syyskuussa 2009

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tällä hetkellä todella paljon liikkumisesta, mutta ripotellen kaikenlaisesta muustakin, mitä nyt elämässä tapahtuu.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Erityisyys on sitä, että jokainen kirjoittaja on omanlaisensa ja niin on blogitkin. :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Se oli se alku, se kun elämäntapamuutos lähti liikkeelle. Tarvitsin avuksi blogin ja blogiystävät. :) Eikä tämä tosiaan ollut ensimmäinen blogini, joskin nykyään aktiivisin.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Blogi muuttuu sitä mukaa kuin minäkin. Olen kyllä miettinyt, että taidan kirjoittaa liian usein. Harvemmin päivittyvää blogia on varmasti helpompi seurata.

Nämä kaksi tulivat ainakin kahdesta osoitteesta ja molemmat samalla kertaa, mutta ettei asia olisi liian yksinkertainen, niin jaan ne molemmat erikseen eteenpäin. :) Kiitoksia näistä tunnustuksista.

Molempiin kuuluu seitsemän tunnustusta.

1. Koko perheeni on minulle hyvin hyvin rakas ja heidän vuokseen olen valmis tekemään melkein mitä tahansa.

2. Sain tällä viikolla keväisen sisustuskärpäsen pureman.

3. Olen edelleen ihmeissäni ja hyvilläni siitä, että jos haluan, niin kuntoni kestää lähteä kokeilemaan mitä tahansa uutta liikuntamuotoa. :)

4. Ikävöin edelleen erityisiä koiraystäviäni Millaa ja varsinkin sileäkarvaista noutajaa Saraa, vaikka heidän pois nukkumisestaan on jo kauan. :(

5. Omppu kissa odottaa pentuja. :)

6. Olen onnellinen siitä, että muutama zumbaaja omista ryhmistäni kyseli tällä viikolla, että olenhan jo sopinut zumbatuntien jatkamisestä syksyllä. :)

7. Minulla on aivan uusi idea! Se on liikkumista tottakai ja toteutuu kesäkuun alkupuoliskolla, mutta en aio kertoa teille vielä mikä se on. Aika ilkeä tunnustus. ;)

Ja nyt menee hieman aikaa, että keksin juuri sopivasti kenelle näitä jakaisin, vaikka haluaisin antaa ne ihan kaikille.

The Gorgeous Blogger: Liikuntapäiväkirja Jaanaba, Tiia!, Äiti lähti lenkille, Jumppaa!Höyhenakat ja Kukka Laakso. Hei ja laskupäänuppi teki temput eli tuossahan on vasta kuusi blogia nimettynä. Siispä yksi lähtee vielä Kahvakuulalokiin. ;)

Stylish Blogger: Ammin Oma, Fanttiblogi, Talon Sydän, MouMou, Nannan blogi, Anskun kammari ja Tavoitteena terveempi loppuelämä

The Versatile Blogger: Eija – Vade Satana!, Takaisin Minuksi, Pinkki Pingu, Hyvä treeni parempi mieli, Tavoite 57, KUMMITÄTI -venyy mihin vaan ja Mami harrastaa

Ja on sitten aivan vapaasti valittavissa, että laittaako tunnustuksia eteenpäin vai ei. No, siis tottakai jokainen tekee tunnustuksellaan mitä tahtoo, mutta minusta muuten on mukava linkittää tuntemiini blogeihin. Ehkäpä pitäisi ottaa tavaksi joka kuukausi tehdä oikea blogilinkityspostaus ja ilman mitään plakaattien jako paineita. Siinä tosiaan voisi olla ajatusta. :)

Did you like this? Share it:

15 Responses to “Tunnustuksia”

 1. Eija says:

  Kiitos Outi! Ihanan vihreä tunnustus. Kesä tulee… Palaan siihen pian. Jäämme odottamaan numero 7. paljastuksia. :)

 2. Katja says:

  Kiitos, Outi! Oikein sydäntä lämmittää :-)
  Onpa jännä nähdä, mitä sulla on mielessä kesäkuulle…

 3. Katja says:

  Kuinka monelle tämä muuten jaetaan edelleen, vai onko sillä merkitystä?

 4. Outi says:

  :) Minulla on muistikuva seitsemästä jaosta ainakin noiden alempien kohdalta, joten sitä ajattelin nyt noudattaa itse.

 5. Hanne says:

  KIITOS Outi <3

  Katsotaan ehdinkö laittaa eteenpäin!

 6. Jaanaba says:

  Iso kiitos. =)

  Muakin rupes jännittään, että mitä uutta oot keksinyt kesälle. No, se varmaan nähdään sitten.

 7. Louhi says:

  Kiitos tunnustuksesta!!!
  Ja musta on kiva kun sä päivität niin usein!

 8. Ammi says:

  Ohhoh, kappas mitä täältä löysin. Oikein paljon kiitoksia :) Päivitysjuttua pitää kommentoida sen verran, että minusta on aina mukava huomata, kun seuraamiini blogeihin on tullut uusia kirjoituksia. Joskus kun on oikein tylsää ja surffailee vaan netissä, niin voi jopa tuskastuttaa, jos kukaan ei kirjoita mitään uutta ;) Ja sitäpaitsi, sinun blogihan tämä on, joten sinä saat kirjoittaa just niin usein kuin haluat :)

 9. Outi says:

  Ei kai sitä päivittämättä osaisi olla, mutta voi olla, että yritän vähän rauhoittaa, ettei ainakaan kolmea kertaa päivässä tulisi kirjoitettua. :D

 10. Taina says:

  Kiitos Outi ja uteliasuus heräsi no 7 kohtaan!

 11. Outi says:

  Se on vähän jänskä juttu ja vaatii paljon kuntoa eli laiska kevät ei ole tulossa! :)

 12. Tiia says:

  Voi kiitos paljon! :)

 13. [...] vielä Outille, joka otti rohkean debyytin Hyvinkään kisoissa ja kirjoittaa aktiivisesti [...]

 14. Marko S says:

  Kiitos tuosta tunnustuksesta! En ole noihin perehtynyt yhtään mutta ehkä tuollainen kysymys/vastaus -setti onnistuisi :)

 15. Outi says:

  Ihan vapaasti voi käyttää tai olla käyttämättä tunnustusta blogissa. Tosiasia kuitenkin on, että kun tiettyihin blogeihin tie vie takuulla monta kertaa viikossa, niin kahvakuulaloki on taakuulla aina minulla kierroksessa mukana. :)

Leave a Reply

See also: