Zumba putki onnellisesti päätöksessä

Kyllä kolmen peräkkäisen päivän hurja zumbaputki oli melkoinen annos: tiistaina puolitoista tuntia, keskiviikkona tunti ja tänään torstaina 2*45 min, joiden välissä puolen tunnin siirtymätauko. Hyvältä ja väsyneeltä nyt tuntuu, mutta en minä tästä aivan tapaa tekisi. Taputan itseäni olkapäälle, kun kieltäytyin viime viikolla tiistaisista vakiotuntien (2 kpl) vetämisistä. Jos sitoutuisin vielä kolmanneksi vakioillaksi zumbaamaan peräkkäin, niin siitä voisi saada tarpeeksi. Ainakin se joinakin viikkoina voisi alkaa maistua puulta. Voisiko oikeasti?

Ei, kyllä parasta on, että hauskuus säilyy ja ehtii tekemään kaikenlaista. Minun tekee taas ihan älyttömästi mieli juoksentelemaan juoksumatolle ja pian uloskin, kahvakuulaa tempaamaan Pitkästi ja lumikenkäilemään ja vaikka mitä. Kyllä monipuolisuus on parasta!

Minulla on meneillään muuten “lääkärin määräämä” parin päivän aivot narikkaan kuuri. Hyvin tehosi siihen zumba tänään ja takuulla huomiselle löytyy yhtä tehokkaita lääkkeitä. :)

Ai niin ja erinomaisen positiivisia asioitakin kuuluu. Sain tänään uuden apukeittiön! No, en aivan uutta huonetta, mutta uudet kaapistot ja että siitä tuli ihana, juuri sellainen kuin halusin. Vakuutusyhtiö osallistui edelleen siltä osin kuin vesivahinko viime vuonna tuhosi kaapistoja ja itse ostettiin toiselle puolelle huonetta. Täytyypä huomenna päivänvalolla ottaa pari kuvaa. :)

Ja nyt nukkumaan. Taitaa leivinuunin pellin saada jo kiinni, niin voi antaa tajun lähteä kankaalle. Öitä!

edit: Jokohan huomenna aamulla odottaisi zumba toppi postilaatikossa…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: