Vesikatkos

Pakkanen ja lauhtuminen sitten teki temput. Ei tule vettä! Ja se taas vaikuttaa ihan kaikkeen. Onneksi välillä tuli vähän aikaa ja sain kannullisen vettä talteen, mutta se tuli jo käytettyä. Vessakin saadaan vedettyä tai siis kannettua ämpärillä vettä huuhtelemiseen, mutta muu ei sitten ole mukavaa.

Miten esimerkiksi harrastat mitään hikistä, jos suihkuun pääsemisestä ei ole tietoa? Ei siis kahvakuulailua ennen vedentuloa, ei juoksemista, eikä kyllä kunnon lumikenkälenkkiäkään…

Onneksi kissojen ja koiran kupit oli juuri täytetty ja kaupastahan periaatteessa saa hätätilassa vettä. Saapa nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan.

Tuleehan teillä vettä?!

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Vesikatkos”

 1. Katja says:

  Voi ei, tuo on niin tuttua… Nyt tulee vettä, mutta pahimmilla pakkasilla katkeili ensin kuuma vesi ja sitten myös kylmä. Onneksi mies sai ne auki :-)

  Tsemppiä, toivottavasti hanat aukeavat pian!

 2. ansku says:

  Kerrostalon hyviä puolia, aina tulee ja menee vedet. Tosin kerran oli ed. asunnossa vesikatkos kun läheisellä vesitornilla oli tulipalo ja vesi haisi savulle ja oli ihan ruskeaa. Silloin vettä jaettiin kaupan pihalla ja kävin töissä suihkussa :)
  Tänään on zumba vielä tauolla, joten menen testaamaan nyt Latinodancen, sitä on kyllä tullut harrastettua mutta nyt on ihan tuntematon vetäjä.
  Tekee hyvää kämpän raivauksen jälkeen.

 3. Outi says:

  Jo vaan saatiin vesihanat toimimaan, mutta mitä tummaa mönjää pitkään tulikaan. Huh! Hassua, kun miehen olut oli vaaleampaa kuin hanavesi. :D
  Kämpän raivaus kuulostaa myös tutulta. Sitä tässä on riittänyt muutama päivä, kun on pistetty asioita ihan uuteen uskoon. Pesukonekin on jo siirretty omalle paikalleen uuteen apukeittiöön, mutta kuivausrumpu on vielä nostamatta siihen päälle. Saa nähdä mihin kahvakuulatreenatut lihakset riittää.

 4. Pia says:

  tien toinen puoli oli ilman vettä, kun tien ali menevä vesiputki oli jäätynyt. Eilen aamuna sulattelivat sitä. Ei tuntunut olevan kivaa… Meillä onneksi kaikki toimii.

 5. Outi says:

  Onneksi ei tosiaan ollut teillä!

Leave a Reply

See also: