Remontointi/siivous/roudaus ja varmasti sisustuskin

Laitoin tosiaan Heiaheiaan merkinnän  remontointi/siivous/roudaus, koska tässä on pari puuhakasta päivää takana. Edelleen odottaa kuivausrumpu pesukoneen vieressä nostamista, mutta kyllä siihenkin vielä tänään ehditään. Pesukone siis jo kannettiin ja mitähän kaikkea sitä on tehtykään!

Ensin viikolla tulivat apukeittiön uudet kaapistot. :) Ihan valkoiset ovet hieman puunsyisellä kuviolla, kauniit kahvat ja upeasti tuli tilat käyttöön. Sen jälkeen alkoi aika moinen puuhastelu ja ensin tietysti kaupan kautta kaikenlaista pienempää ja himpun suurempaakin.

Kaikkein näkyvin muutos oli yli seitsemän vuotta katseltujen ja kulahtaneiden apukeittiön rullaverhojen vaihto puisiin kaihtimiin. Ihanuus! Tätä on mietitty paljon palon, mutta apukeittiössa paljon aikaansa viettävän kissapoppoon kannalta ei sitten ollut oikein muuta vaihtoehtoakaan. Apukeittiön pöydällä nukkuva, rullaverhoon nojaava kissa saa aikaan erittäin karvaisen ja talvisin myös kostuvat rullaverhon helman ja siinä ei ole mitään hauskaa.

Tosin nyt mies (!) sanoi ääneen, että täytyyhän nuo verhotkin eli pitsikappa vaihtaa, kun huoneessa on kaikki muu ihan uutta. Ohhoh. :D

Ja lamppukin osui oikein nätisti kohdalleen, vaikka olikin johdoltaan vähän väärän lainen ja vaati mieheltä melkoista näpertelyä.

Kyllä voisin väittää, että kaikki ovat tyytyväisiä. Kaapisto on ihana, pöytälevy sointuu juuri vaaleaan kaakelilattiaan ja asukkeihin ja sälekaihtimet on niin hieno tausta kaikelle. :)

Ja jos nyt eilistä varjostikin varsin ikä ikävän pitkä vesikatkos ja vesi oli vielä illallakin hieman ruskeaa, niin toisaalta tuli pysyttyä kotona ja saatua paljon aikaan. Kissoillakin oli hurjan hauskaa, kun rempattiin yhdessä. Niin ja on se kaiken kasaaminen paljon palkitsevampaa kuin vaan purkaminen!

Kissoja siellä, kissoja täällä muuten nytkin: Aina selän takana työtuolilla, Omppu näytön vieressä, Minttu printterin päällä, Mafia istuu vieressä selkä tännepäin katsoen ikkunasta ulos ja Manna on tuossa seinällä hyllyllä. Varsin lämpöinen tunnelma. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: