Uskomattomat hiihtokelit ja kahvakuulainspiraatio

Oikeastiko tämä on maanantai? Ei tosiaan siltä tunnu. :) Koko päivä on ollut hassun hauska ja hitsi vieköön, kun on ollut mahtava hiihtokeli. Kävin nuoremman pojan kanssa hiihtelemässä ja poikahan yllätti. Ajattelin, että hiihtäisi sellaista aika lyhyttä kiekkaa 3-4 kertaa ja neljännellä sanoin, että jos minä kiertäisin koko kierroksen ja poika jäisi sitä pienempää kiertämään. Juu, sopihan se, mutta kun minä tulin kierrokselta ja tähyilin, että onko poika jo kotipolulle menossa, niin eihän sitä missään näkynyt – ennen kuin huomasin, että siellä se poika kiipeää taas mäkeä ylös! No, kun se mäenlasku on niin kivaa, niin piti sitten kiertää 6 kertaa. :D

Ihanahan auringonpaisteessa on hiihtää ja tehdä mitä vaan. Oikeastaan kaikki mitä tekee, on pari kertaa hauskempaa täydellisellä kelillä.

Remontti ja kotihommat on vieneet mennessään niin monta päivää, että nyt oli ihan pakko päästä kahvakuulankin kimppuun inhimilliseen aikaan. Vähän tahmeasti lähti liikkeelle, mutta kun kone lähti käyntiin, niin ei olisi malttanut lopettaa. Siispä 12 kg:n kuulalla tempasin 6 min, työnsin 8 min OAJ, 6 min OAJ ja ihme ilkikurikohtauksen takia tuli vielä LC:tä 16 kg:n kuulalla 2 min. Tyytyväinen, no olen tosiaan.

Helposti muuten heilahtaa hetket kahvakuulankin parissa, kun katsoo samalla American Idolia. Ei ehkä paras keskittyminen, mutta siinä tekee menemään huomaamatta. :)

edit: Tämän kirjoitettuani heiluttelin vielä 8 kg:n kuulalla OAJ 10 min muutamalla käden vaihdolla Jenni Vartiaista kuunnellessa, kun en viitsinyt vaan paikallani istua.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: