Hiihtoretken huipennus

Oi mikä ihana nuotiohetki aurinkoisen hiihtelyn päätteeksi!

Kyllä ulkoiluun ja liikkumiseen kuuluu myös kivat jutut, joista yksi voisi olla vaahtokarkkihauska nuotiolla makkaranpaiston päätteeksi. Nuotiopaikka löytyy omasta pihasta ja pienellä vaivannäöllä se jonain keväisenä talvipäivänä kaivetaan esille. :)

Hiihtokeli oli aika rankka, kun aurinkoisimmilla kohdilla latu oli niin pehmeä. Muutenkin siellä täällä luisto loppui kuin seinään. Esimerkiksi ylämäessä ei tosiaan saanut lopettaa suksen liu’uttamista, koska jos lopetti, niin siinähän sitten kiipesi kävellen lopun matkaa. Onneksi aurinko oli muuten niin mukavan tuntuinen hiihtokaveri ja puhetulvasta vastasi ekaluokkalainen niin pitkään, kun jaksoi hiihtää. Sen jälkeen sai vielä itse jatkaa omaan tahtiin. Vauhti ei päätä huimannut, mutta hauskaa oli.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hiihtoretken huipennus”

  1. Eija says:

    Juoksumatto on siis selvästi tarttuvaa. Ihania tunnelmia ja vaahtokarkkeja… <3

  2. Outi says:

    En olisi uskonut miten tarttuvaa. :)
    Vaahtokarkit ei ehkä ole terveellisintä naposteltavaa, mutta tällä tavalla nautiskeltuna niitä ei tule otettua kuin muutama ja kyllähän makeallekin on paikkansa.

Leave a Reply

See also: