Hiihtoloma hiihdeltynä

Kylläpä meni nopeasti hiihtolomaviikko. Läheskään kaikkea ei tullut tehtyä mitä haaveilin, mutta paljon silti. Onkohan koskaan HeiaHeia näyttänyt minulle näin tasaisesti kahvakuulailtua viikkoa?

Hiihtämässä tuli käytyä pari kertaa ja enemmänkin olisi tehnyt mieli, mutta miten se viikko tosiaan hujahtikin niin nopeasti. Muutama päivä meni reissussa ja eilenkin jouduin päättämään, että laitanko jalkaan sukset vai lumikengät. Lumikengät voitti. :)

Tällä viikolla tulee kahvakuulailua varmasti hiukan vähemmän ja hölkättyä enemmän. Zumbaa tulee varmasti enemmän, kun hion vielä uutta ohjelmaa ja ke-to on sitten tutusti zumbatunnit.

Kahvakuulan suhteen on kyllä erityisen iloinen mieli. Tein eilen illalla 12 kg:n kuulalla 6 min tempausta, 8 min OAJ eli työntöä ja vielä 6 min OAJ. Kädet kestää tempauksen mainiosti ja vaikka päivissä on eroja, niin tuollaisen 6 minuuttia tempaa jo ihan rutiinilla. Alan jo miettiä, että näinköhän “hätätilassa” voisi jo mennä 10 minuuttia täyteen. Ehkä ei vielä ihan, mutta lähellä se jo on. Uskaltaisinkohan sanoa ääneen, että toukokuussa tempaan sen 10 minuuttia täyteen kisassa Haapajärvellä. :)

Säätiedotus on lupaillut edelleen lämpimämpää ja sen takia minulla on herännyt uusi idea ja ajatus. Voisikohan sitä kaivaa polkupyöränkin esille? Kyllä kevään tulemisessa on puolensa. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Hiihtoloma hiihdeltynä”

 1. Ammi says:

  Mitenköhän minä jotenkin kannatan tuota polkupyörää…? :D Nyt kyllä kadut on osittain ikävässä kunnossa, etenkin täällä ihan keskustassa. Ilman nastarenkaita en varmaan tohtisi paljon pyöräillä.

 2. Outi says:

  Ja minä en asu kaupungissa eli lumiset ne pyörätiet on ja nastarenkaita ei ole. Silti varsinkin aurinkoisella kelillä alkaa kummasti houkuttaa. Minähän en ole juuri pyöräillyt sen jälkeen, kun syksyllä sairastuin. Polkupyörälenkit loppui kuin seinään.
  Se sinun pyöräily Heiaheia kuvasi on kyllä huikea!

 3. Ammi says:

  En minäkään asu keskustassa (töissä olen nyt ja siksi tuohon tuli että “täällä” :D ), mutta muuallakin meillä lumi on painunut ja välillä tiet on aika kiillotetun näköisiä. Mutta on siellä soraa, että ei ole niin liukasta. Kovasti jo odotan sulia teitä :)

 4. Outi says:

  Hitsi, tänään töistä tullessa kurkin koko matkan, että miltä pyörätiet näyttää. Ne näyttää hyvältä! Tosin sen tietää, että aivan tien viressä ne onkin jo sulat ja hyvässä kunnossa, mutta joistakin kohdista ovat takuulla paksussa jäässä. Mutta, jos kelit sallii, niin viikonloppuna nappaan pyörän alle. :)

 5. prefecta says:

  Kyllä se toukokuussa menee jo se 10 min tempaus, tottakai menee!

 6. Outi says:

  :D
  Toisaalta, jos ajattelee, että Hyvinkäällä meni yli 7 minuuttia ihan minimi tempausharjoittelulla tai itse asiassa melkein parin kuukauden tempaus tauolla, niin pakkohan sen on toukokuussa mennä.

Leave a Reply

See also: