11 vuotta sitten Whitney Houstonin konsertissa

Siitä on tosiaan jo niin kauan. Olin silloin vielä äitiyslomalla ensimäisen pojan syntymän jäljiltä, mutta se loma oli jo loppupuolellaan ja olin saanut laihdutettua itseni aika mukaviin mittoihin. Kuopiosta lähti bussi kohti Helsinkiä ja niin sitä sitten ihan itsekseni lähdin reissuun. Onneksi paikallisen lehden järjestämällä reissulla nopeasti tutustui joihinkin muihin Whitneyn konserttiin matkalla olijoihin. Mukavia muistoja ja konsertti oli hyvä, vaikka jotkin luritukset vähän olivat liikaa konserttiversiota. Se oli niitä “sing mummy” aikoja Whitneyn uralla.

Ja nyt Whitney Houston on tulossa uudelleen Suomeen. Johonkin konserttiin tekisi mieli lähteä, mutta ehkä ei kuitenkaan tuohon, vaikka kovasti siitä entisestä Whitneystä pidänkin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: