Haastan teidät Kilometrikisaan!

Poljettaisko ensi kesä yhdessä? :)

Kilometrikisa on juttu, johon ihastuin viime vuonna! Se on ihan kaikille avoin ja maksuton polkupyöräilykilpailu, jonka tarkoituksena on saada meidät polkupyöräilemään enemmän. Viime kesänä osallistuin tosiaan Kilometrikisaan työpaikan joukkueessa, mutta nyt ajattelin, että kutsun teitä yhteiseen joukkueeseen. :)

Joukkueeseen voi tulla mukaan mistäpäin vaan ja vaikka ei olisi polkenut paljon ollenkaan tähän mennessä. Minäkin aloitin viime kesänä polkupyörälenkit personal trainerin yllyttämänä ja sain kesän mittaan ahaa elämyksen – polkupyörällähän voi oikeasti käväistä vaikka kioskilla. Siis oikeasti polkupyörällä voi kulkea melkein mihin vaan!

Kisaan osallistuminen EI tarkoita sitä, että pitäisi polkea hirmuisia kilometrimääriä tai että pitäisi omistaa täydellisen upea polkupyörä. Siihen voi merkata pienet pyrähdykset ja ihan kaikenlaiset polkemiset. Sen voin kyllä varoittaa, että merkkaussysteemi houkuttelee polkemaan enemmän. ;) Mutta sehän sen koko kisan tarkoitus onkin!

Osallistujien kesken arvotaan kesän mittaan palkintoja ja kisa alkaa Pyörällä töihin -päivänä 10. toukokuuta ja päättyy 30.syyskuuta. Ilmottautumisaika on alkanut jo 1.3.

Mikähän pistettäisiin joukkueen nimeksi?! :) Miltä kuulostaisi: 24LiikkuuPolkee tai 24 PolkeePolkee? Hei 24PolkeePolkee se on ja joukkue löytyy jo Kilometrikisasta!

Joukkueeseen voi ilmottautua tässä postauksessa tai sähköpostilla ja minä laitan sitten ilmottautumistiedot tulemaan.

Ja hei tämä joukkuekutsu koskee myös teitä, jotka käytte blogissa, mutta ette kommentoi. Ja joukkueet näkyvät toki netissä, mutta osallistujat antavat itselleen nimimerkin, jolla ovat näkyvissä. :)

Did you like this? Share it:

36 Responses to “Haastan teidät Kilometrikisaan!”

 1. Oi, kuulostaa hyvältä! Olen ehdottomasti mukana :)

 2. Outi says:

  Mahtavaa Sateenvarjomies!

 3. Jaanaba says:

  Haa, määkin oon mukana.

  Toi on mullekin käynyt, että jossain vaiheessa tajusin, että voi mennä pyörällä moneen paikkaan. Ettei tarvi sitä autoo käyttää melkein ollenkaan.

  Kyllä toi sun ehdottama nimi kuulostaa hyvältä ja reippaalta.

 4. Outi says:

  Jippii, me ollaan jo selvä joukkueen alku. :D
  Siis LiikkuPolkee?

 5. Katja says:

  Mukana ollaan :-)
  Musta joukkueen nimessä on oltava 24, sen puolesta 24LiikkuuPolkee on hyvä nimi. Vai miten olisi 24PolkeePolkee?

 6. Outi says:

  Katja, hurraa sinäkin mukaan! :)
  24 LiikkuuPolkee ja 24 PolkeePolkee – näitä täytyy vähän maistella. LiikkuuPolkee kuulostaisi siltä, että me tehdään paljon muutakin.

 7. Katja says:

  Totta, tehdäänhän me paljon muutakin :-D
  Mulla oli sellainen ajatus, että tuo PolkeePolkee olisi vähän samanlainen kannustus kuin “jaksaa, jaksaa!”

 8. Pia says:

  polkee, polkee! Yes, mukana ollaan.

 9. Ammi says:

  No eipä vissiin on mulle sopiva haaste! Mukana tottakai! PolkeePolkee saa mun kannatuksen, vaikka muutakin tottakai tehdään, mutta tässä haasteessa poljetaan :) “Sen voin kyllä varoittaa, että merkkaussysteemi houkuttelee polkemaan enemmän.” Voi apua?! Kuinka paljon enemmän? Oon tähän asti ollu ihan tyytyväinen mun 100-120 km/viikko hyötypyöräilyyn ;)

 10. Outi says:

  24PolkeePolkee se siis olkoon! Jes. Hitsiläinen, kun tekisi mieli heti päästä pyöräilemään, mutta saa kyllä tiet täälläpäin vähän vielä sulaa. Tai ehkä jos pikkuisen… :)
  Ammi sinä olet kyllä heti samantien joukkueen polkupyöräilykuningatar! :)
  Pia, mahtavaa, meillä on jo melkein koko Suomi katettuna. :)

 11. Outi says:

  Ja minä laittelen teille kaikille jo sähköpostilla ilmottautumistiedot ja siis sitä mukaa kaikille, jotka päättää osallistua. :)
  Joukkueita on muuten juuri nyt ilmoittautunut 113 ja osallistujia 740. Muutaman viikon kuluttua lukemat on paljon huikeammat.

 12. Ammi says:

  No en kait nyt sentään ihan kuningatar. Mutta jos raskin toteuttaa haaveeni uudesta pyörästä, niin sitten ehkä :) Ei tuolla perushelkamalla mitään kunnolla pitkää matkaa viitti polkea.

 13. Outi says:

  Perushelkama ja raskas Cresent maastopyörä, mitäpäväliä sillä menopelillä, kun kesällä aurinko paistaa houkuttelee polkemaan. :)

 14. Ammi says:

  Juu hyvä pyörä se on. Mutta haaveilen paremmasta ja enemmistä kilometreistä :) Vuosi sitten olin jo näin (*näyttää sormilla*) lähellä ostaa cyclocrossin, mutta sitten Juha osti uuden auton… ;)

 15. Outi says:

  Minä viime kesänä hämmästelin, että millä nopeudella ne jotkut hujahti upean kevyillä pyörillä ohi viuuuh vaan. Saa nähdä alkaako tänä kesänä kutkuttaa joku uusi ja hienompi. Minulla vaan on kaikessa sellainen periaate, että ensin mennään sillä mitä on ja ehkä sitten myöhemmin siirrytään parempaan. Nimimerkillä malttamattomasti uusia kahvakuuliaan odottaa… :)

 16. Marika says:

  Mukana :)

 17. Outi says:

  Marika mahtavaa! Sinulla niitä kilometrejä myös kertyy tosi usein. :)

 18. Potkupami says:

  Säännöissä sanotaan, että myös Kickbike kelpaa. Minä voin liittyä joukkueeseen myös. Useamman kulkupelin ulkoiluttamisesta luulisi tulevan mukavasti kilometrejä ;D

 19. Outi says:

  Hei mahtavaa Potkupami!
  Minä en muuten tiennytkään, että kickbike käy myös.

 20. Paju says:

  Vieläkö mahtuisi yksi pyöräilijä mukaan?

 21. Outi says:

  Takuulla mahtuu! Rohkeasti vaan lisää porukkaa mukaan. :)

 22. Flikka says:

  Minä olen myös mukana, ehkä tämä tsemppaa pyöräilemään vähän enemmän. Ite ainakin koukutun aina kaikenlaiseen merkkailuun, joten voisin kuvitella, että tää on mun juttu. :)

 23. Laura says:

  Määkin haluan mukaan! Ehkä tää on just se kannuste, jonka tarvin henkilökohtaisen “pyörällä töihin”-unelmani toteuttamiseen..

 24. Laura says:

  Plaa ja tietenki laitoin sähköpostin edelliseen väärin.. gmailhan se kuitenkin on.

 25. Outi says:

  Jee, meitä on jo melkoinen polkijaryhmä kasassa!
  Just on tullut sääuutsisia, että huhtikuun taitaa pitää vähän viileää, mutta ei se mitään, kyllä toukokuussa on takuulla mahtavat polkemiskelit. :)

 26. [...] 24PolkeePolkee joukkuetta on nyt kasassa Kilometrikisan sivuille ilmottautuneena 9 10 11 naista! Miehiä ei vielä ole yhtään, mutta mielellään otettaisiin teitäkin mukaan. Ilmottautua voi kommentilla tässä tai Haaste postauksessa. [...]

 27. Mari says:

  Hei minä haluan kanssa mukaan! Toivottavasti saisin hommattua uuden pyörän mutta kyllä tuolla vanhallakin vielä polkeepolkee, ainakin niitä lyhyempiä matkoja ;) .

 28. Outi says:

  Mari, hieno juttu! Ja kyllä tosiaan vanhallakin polkee. Minun ra(s)kas maastopyöräni on opiskeluajoilta eli hetkinen … ehkä vuodelta 1995(?). Sehän tekee yli 15 vuotta. :)

 29. tiinanen says:

  Hei mäkin haluan mukaan! Enpä ole tuollaista ennen harrastanutkaan, mutta tästä se lähtee. Hauska idea. :)

 30. Outi says:

  Hieno homma Tiinanen! Minä laitan sulle heti kirjautumispostia. :)

 31. [...] perusti joukkueen Kilometrikisaa varten ja minähän liityin siihen oitis mukaan. Joukkueen nimi on 24polkeepolkee. Vielä varmaan mahtuu muitakin innokkaita mukaan. Kaikenmalliset polkuvehkeet (ilman sähköä) [...]

 32. SuSi says:

  Hei tähän minäkin tahdon mukaan, tosin en vielä tiedä missäpäin Suomea tulen polkemaan kun työnhaku on vielä käynnissä mutta tuotahan voi harrastaa missävaan :)

 33. Outi says:

  Ihan ehdottomasti voi polkea missä vaan! Nyt jo porukassa on osallistujia sieltä täältä eri puolilta Suomea. :)
  Laitan sinulle sähköpostilla joukkueen kirjautumiskoodin.

 34. tiinanen says:

  Heh, toivottavasti mun fillari ei ehdi hajoamaan ennen kisan alkua. Sillä alkaa vähän tuo ikä painaa. :)

  Toivottavasti kaikki osallistujat (ja muutkin) käyttää sitten kans pyöräilykypärää! Kattelin tänään just yhtä Postin työntekijää, joka kantoi kypärää pyörän tarakalla… Hei haloo…

 35. Outi says:

  Minulla on ainakin kypärä – punainen tietenkin. Ja tänä viikonloppuna se pääsee ulkoilemaan. :)

 36. [...] Olipa Kilometrikisahaaste kevään parhaita ideoita. Did you like this? Share it: Viime viikolla se sitten päättyi, [...]

Leave a Reply

See also: