Paljonko (zumba)vaate motivoi?

Nyt täytyy miettiä oikein tosissaan, että miten pitkälle menee zumba vaatteiden ostamisen kanssa. Tekisi mieleni hommata myös punaiset housut ja eilen poimin matkaani valkoisen zumba topin.

Toppi on M kokoa ja se kyllä menee minulle hoikempanakin päälle. Housut taas on sikäli hankala asia, että jos ostan nyt toiset M koon housut, niin tavoitteenihan on, että ne jäisivät jossain vaiheessa suuriksi. Siinä on hieman ristiriitaa.

Jos ostaisinkin nyt S koon punaiset zumba housut (ne on ihanat!), niin se olisi melkoista riskipeliä. Vai olisiko? Olisiko se sittenkin todellinen tehomotivaattori, kun haluaisi  mahdollisimman pian mahtua niihin. Jos housut maksaisivat vain puolet siitä hurjasta hinnastaan, niin tottakai ostaisin nyt toiset housut. Voih.

Yleensäkin vaatteet on yksi parhaista motivaattoreista. Minkähän takia en ole kaivellut kaappia viime viikkojen aikana. Tänään täytyy paikata se puute ja katsoa, mitä “uutta” sieltä löytäisikään päälleen. :)

Mutta takaisin zumbavaateongelmaan. Paljonko vaate motivoi? Ostaisinko M koon housut, joiden uskon jollakin aikavälillä jäävän suuriksi vai ostaisinko S koon housut, joiden uskon jonain kauniina päivänä mahtuvan päälleni. Sitten on tietenkin vielä se vaihtoehto, että en ostakaan housuja ja totean, että onhan minulla jo yhdet kamalan kalliit ja kamalan ihanat mustat zumba housut. :)

Toisinaan pinnallinen vaateajattelu on sitten virkistävää. :D

Löysin muuten viimein eräästä zumba shopista PUNAISEN zumba topin. Punaisen haluaa hän, mutta hieman erilainen malli olisi kyllä toiveissa. Kaikkein paras olisi v-mallisella kaula-aukolla ja selästä niin, että tavallisetkin sporttiliivit peittyy. Ehkäpä vielä joskus ilmaantuu myyntiin juuri sellainen.

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Paljonko (zumba)vaate motivoi?”

 1. Teea says:

  …”M koon housut, niin tavoitteenihan on, että ne jäisivät jossain vaiheessa pieniksi”…Varmaankin suuriksi? ;-)
  Ja motivoihan ne vaatteet, onhan se jo nähty =) Olikos muuten tuolla zumbashopissa muitä värejä noista paidoista? Entä sinisiä housuja? Nuo punaiset housut oli tosissaan kivan väriset, mutta kuten olen montakin kertaa maininnut, niin ehdottomasti siniset housut haluaisin ja sinisen topin =)

 2. Teea says:

  Ja heti lisäys…mä löysin just sellasen sinisen topin ku haluisin…http://www.prestoimages.com/store30/rd2139/2139_pd25466_1.jpg ja ehkäpä myös nämä lilat housut kävis hyvin sinisen tilalle, jos ei sitä “oikean” sinistä löydy http://www.prestoimages.net/store30/rd2139/2139_pd151819_1.jpg ja tälläset siniset kävis myös http://www.zumba.com/us/shop/action/view/productId_199/. Voi huoh…kyllähän näitä ihanuuksia löytyy ja yhteen shoppiin oli tullut aika paljon uutuuksia…sielläkin oli yks sellanen toppi joka olis kiva saada ja sitten sellanen laukku…

 3. Outi says:

  No jopas olin kirjoitusmokannut. Suuriksi tietenkin. :D Korjasin.

  Sinisiä housuja oli parissakin zumba shopissa! Täytyy jossain vaiheessa kaivaa uudestaan mistä niitä löysin. Ihanuuksia, ihanuuksia siellä täällä.

Leave a Reply

See also: