Maanantaisoturit

Aika sopivasti kilahti postiluukkuun jo muutaman kommentoima Maanantaisoturit.

Juuri sopivasti sen jälkeen, kun kerroin eilen, että kevätpäiväntasauksesta lähtee liikkeelle hieman uusi tsemppi. Mietin kyllä heti sitä, että mitenkähän tuo Maanantaisoturi -sana sopii ajatukseen, että aloitin taas vähän uudella uskolla porskuttamaan vain hieman uudella suuntauksella. Ei ehkä kovin huonosti, koska minähän en ole tähän astikaan polkenut paikallaan vaan jo muuttanut elämää paljon, joten ehkä en ala nolosti punastelemaan. Maanantaisotureiden opit kuulostaa todella hyvin siltä, mitä minä pidän järkevänä ja tavoiteltavana.

Hyvät asiat syntyvät hiljalleen. Sinun pitää löytää itsellesi oikea elämäntapa. Ei pakkomielteinen koko elämän kitumo, vaan ruokavalion, treenien ja levon kokonaisuus, jota voit, ja ennen kaikkea haluat, toteuttaa tästä ikuisuuteen.

Noin se on tapahduttava. Vaikka tahtoisin taas kaiken_mulle_tähän_heti, niin hiljaa hyvä tulee. Tavallaan tuo jopa antaa minulle vastuuvapautuksen siitä, että en alkuperäisessä 24 viikossa muuttanut itseäni ihannepainoiseksi. :) Ei, se oli vain alku pitkälle matkalle, jolla tilanteet vaihtelee ja eneneminen on askelia kerrallaan milloin missäkin asiassa.

Kuulette kirjasta täällä vielä monta kertaa, kun pureskelen asioita. Kiitos Kukka ja Varpu! Tällä kirjalla on taatusti merkitystä monelle.

Suosittelen Maanantaisotureita jo nyt, vaikka olen vasta pintaa raapaissut pikaisella alun lukaisulla ja lopun selailulla.

Hitsi, kun Maanantaisoturit osui ja upposi kohdalleen jo ennen kuin edes pääsin näkemään yhtään mainintaa kahvakuulasta. :D

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Maanantaisoturit”

 1. Pinkki pingu says:

  Mahtava lause: sinun pitää löytää itsellesi sopiva elämäntapa.

  !!! kannatan !!!

 2. Nelli says:

  Hienosti kiteytetty ja kun sen saa vielä toimimaan niin kaikki on kohdallaan. Kiitos vierailustasi ja kommentoinnista.

 3. Susanna says:

  Samaa mieltä. Ja kirja on loistava. Oma kappaleeni viikon vanha ja alkaa olla jo hiukan luetun näköinen… :-)

 4. Outi says:

  Minä olen yrittänyt pitää kirjaa kuin kukkaa kämmenellä ja se on melkein lukemattoman näköinen. Vaikka ostan kirjat yleensä pehmeäkantisena, niin tämä olisi ehkä saanut sittenkin olla kovakantinen. Sen on kestettävä pitkään ja paljon lukemista. :)

Leave a Reply

See also: