Kilometrikisa Here We Come!

24PolkeePolkee joukkuetta on nyt kasassa Kilometrikisan sivuille ilmottautuneena 9 10 11 12 13 naista! :) Miehiä ei vielä ole yhtään, mutta mielellään otettaisiin teitäkin mukaan. Ilmottautua voi kommentilla tässä tai Haaste postauksessa.

Hyvä me: Ammi, Katja, Jaanaba, Potkupami, Maria, Pia, Marika, Paju ja minä myös sekä Kumitäti, Flikka, Mari ja tiinanen. :) Ja lisään listaan sitä mukaa, kun ilmottautumisia tulee .

Toukokuun 10. päivä on joka yön jälkeen yhden päivän lähempänä ja sitten viimeistään poljetaan. Eiköhän se lumi sula täälläkin varaston edestä jossain vaiheessa niin, että saan sen oman pyörän esille jo ennen toukokuuta. :D

Ohhoh. Laskin kalenterista, että tässä pitäisi malttaa vielä 49 48 47 (laskut meni jo sekaisin) päivää Kilometrikisan alkuun. Onhan se paljon, mutta kai me keksitään jotain ennakko tsemppailua jo etukäteen?!

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Kilometrikisa Here We Come!”

 1. Pia says:

  Mulla ei ole pyörässä minkäänlaista matkamittaria. Minkälaista mittaamista te muut käytätte?

 2. Outi says:

  Minä käytin viime kesän KuntoPlus.fi sivuston reittisuunnittelua. http://kuntoplus.fi/reittisuunnittelu
  Oma hommansa on tietysti naksutella reittejä sinne, mutta kaikki saa tallennettua muistiin, jos vaikka joskus kiertää saman lenkin.
  Tänä kesänä meinasin alkaa tosi tekniseksi ja käyttää kännykkään ladattavaa paikannusohjelmaa. Älä kysy mikä ja miten, minä luotan omaan guruun, joka asentaa mitä vaan. :)

 3. Pia says:

  Minäkin olen ajatellut, että toimisiko esim. sports tracker tähän tarkoitukseen. En ole kokeillut, mutta hiihtoharrastajat ovat kehuneet hyväksi. Sykemittarinkin saisi kuulemma yhdistettyä… nimim. ei selvillä näistä hienouksista…

 4. Potkupami says:

  Meitä onkin jo paljon!

  Minä taidan ottaa pyörän esiin jo tällä viikolla. Asfaltit ovat taas aivan kuivia ja pyörätiet ainakin sulia.

 5. Outi says:

  Pia, juuri sports trackerista meillä oli puhe täällä kotona.
  Potkupami, meitä tosiaan on jo hieno porukka!

 6. Katja says:

  Mulla on puhelimessa Sports Tracker, jota olen käyttänyt lenkeillä. Lisäksi esimerkiksi Kansalaisen karttapaikasta (kansalaisen.karttapaikka.fi) löytyy matkamittaus, joka toimii pienen pohdinnan jälkeen… Sports Tracker on musta kyllä paljon kätevämpi.

 7. Katja says:

  Ai niin, Pia! Mikä tahansa sykevyö ei käy Sports Trackeriin, vaan sen pitää olla Polarin bluetooth-versio, jollaisen voi tilata ST:n sivuilta… Itselläni on Polarin sykemittari, eikä puhelin tiedä sen vyöstä mitään.

 8. Outi says:

  Hyvä, hyvä, että löytyy jo kokemusta noista systeemeistä. Täytyy alkaa minunkin viikonloppuna ihmettelemään.

Leave a Reply

See also: