Prrrum ja jalkaa polkien iloinen zumba mieli :)

Ihana olo! Prrrum, että osaa olla zumba fiilis. Evacuate the dance floor olisi voinut kyllä sanoa, kun sekosin hetkeksi kunnolla tekemisissäni, mutta hauskaa oli minulla ainakin. :) Niin ja se Pegate on kerta kaikkiaan parasta zumba musiikkia mitä voi olla.

Hmm. Uskaltaisikohan tässä nyt hilpeissä fiiliksissä tunnustaa, että tämän päivän jälkeen on tullut testattua zumban vetäminen ainakin ilman kenkiä, housut nurinpäin ja hiukset silmillä. Hiukset silmillä siis tällä kertaa ja olipa eräässä hetkessä jännä tunne, kun aloin sanomaan jotain ja hiukset heilahti suuhun ja melkein vedin henkeen. Hui! Ajatelkaa lööppiä: Zumba ohjaaja tukehtui omiin hiuksiinsa

Ei jestas. Ihan pakko ottaa vielä kahvakuulaa käsiin. Nyt vaan on sellainen energiapiikki-iltahetki. Tai jotain. :)

Pakko myöntää, että olen saanut ihan parhaita mahdollisia uutisia ja vaikka en voi niitä teille ihan vielä kertoa, niin hymy on koko ajan korvissa asti ja se vaan vaikuuttaa ihan kaikkeen mitä nyt teen. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Prrrum ja jalkaa polkien iloinen zumba mieli :)”

 1. Tiia says:

  “Zumba-ohjaaja tukehtui omiin hiuksiinsa.”

  Nyt hajosin ääneen! :D

 2. Outi says:

  No vähänkös olisi hirveä tilanne ja siis siinä zumbaajien edessä. :D

 3. Little M says:

  Pegate on kyllä loistava, myös mun tämän hetken yksi suosikki. Ja myös Prrrum ja Evacuate the dancefloor on omalla tuntilistalla :) Zumbaan ja sen ohjaamiseenkin jää kyllä koukkuun!

Leave a Reply

See also: