Onnellinen, iloinen, tyytyväinen,…

Tänään on onnellinen päivä. Oli kyllä eilenkin ja oletettavasti huomenna myös, mutta juuri nyt haluan miettiä mistä kaikesta olen iloinen, onnellinen, tyytyväinen ja sen sellaista. :)

Olen onnellinen siitä, että Minttu kissa ja muu kissapoppoo on tässä lähellä, Omppukin ihan omenaisen pyöreänä. Aurinko paistaa ikkunan takana ja voin pari seuraavaa päivää nauttia pihailusta. Olen onnellinen hyvästä olosta sisäisesti ja ulkoisesti. Olen onnellinen siitä, että pojat tuolla touhaa ja mieskin on jo ajelemassa kotiin.

Oi onnellisuutta sentään, miten hauska on tänään heilauttaa 16 kg:n kahvakuulaa. Sen minä tosiaan aion tehdä! Olen niin tyytyväinen siihen, että koko kroppa tuntuu hyvältä ja että tietää tehneensä paljon itsensä hyväksi. Onni on oivallinen olo! Hitsi kuinka hieno juttu, että verenpaineetkin on aisoissa.

Ihana miten hauskat zumbat oli eilen! Kerta kaikkiaan olen tyytyväinen tämän hetken ohjelman hauskuuteen. Aina voi parantaa ja pitääkin, mutta nyt olen siihen varsin onnellisen tyytyväinen. :)

Olen tyytyväinen olotilaani ja siihen, että paino humpsahti tällä viikolla jo kilon alaspäin. Olen onnellinen siitä, että osaan olla tyytyväinen itseeni. Olen todella iloinen siitä, että elämän varrella on tullut jo opittua yhtä sun toista. Olen myös iloinen, että osaan joskus olla olematta vaatimaton. ;) Olen onnellinen siitä, että päätin lähteä pian hakemaan kuohuviiniä.

Ai onko jotain tapahtunut? No on! Olen ryhtymässä viralliseksi Vampiksi. :D

Hei hitsiläinen, ostaisinkohan itselleni myös kimpun kukkia!

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Onnellinen, iloinen, tyytyväinen,…”

 1. Zi says:

  Hyvä tuulesi ihan lennähtää tänne – tosin ihana, valoisa päivä jo melkoisen hyvän fiiliksen viikonlopun alkuun johdatteli.

  On niin tärkeää osata iloita hyvistä asioista, ihan pienistäkin isompien lisäksi!

 2. Zi says:

  Keksin eilen noiden sun isojen asioiden rinnalla pienen onnen aiheen – se on tuo a-linjainen tuulahdus muodissa tunikoiden lisäksi. Niiden suojin on hyvä kaventaa mittojaan;)

 3. Outi says:

  :D A-linja on kyllä varsin peittävä.

Leave a Reply

See also: