Kahvakuulaa ja zumbaa tänään

Illalla lähden vetämään tuuraus zumba tunnin Laihian suunnalle, mutta sitä ennen otin aikaa kahvakuulille. Kyllähän mies voi joskus perunat kuoria, että vaimonsa ehtii nostamaan. ;)

Ai niin, Maanantaisotureissa on muuten hyvä määritelmä sille mitä on kahvakuulailu ja mitä kahvakuulan nostaminen. Tämä oli sitten puhtaasti nostamista, niin kuin yleensäkin omat treenaamiseni eli perus liikkeet kunniassa.

 • 16 kg OAJ eli työntö 4 min yhdellä kädenvaihdolla
 • 12 kg OAJ 8 min yhdellä kädenvaihdolla (laskurin mukaan reilusti yli 100 toistoa)
 • 12 kg tempaus 4 min yhdellä kädenvaihdolla
 • 12 kg tempaus 4 min yhdellä kädenvaihdolla
 • 16 kg heilautukset 15+15 *2

Taiteilen noista illemmalla tänne jonkinlaisen koostevideon, kun ei ole tullut videoiltua pitkään aikaan.

Tuli todella hyvä olotila tästä treenistä. En ole ollenkaan sippi, vaikka tuo 12 kg OAJ oli itse asiassa suurin piirtein sama suoritus kuin silloin hyvinkäällä kisoissa. Silloinhan nostin 103 toistoa 10 minuutissa ja nyt meni suurin piirtein saman verran ja vähän yli 8 minuutissa. Ja se kuitenkin oli tällä kertaa 16 kg työntöjen jälkeen. Olen tyytyväinen. :)

Tempaus ei ehkä tällä kertaa ollut niin kaunista täydellistä tekniikkaa, mutta hyvin sain pidettyä sovitun tahdin. Ei paha.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Kahvakuulaa ja zumbaa tänään”

 1. prefecta says:

  Ei hitsit, pakko tarttua kuulaan kun lukasee täältä noita sun reenejä…
  Ja onnea Vamppauksen johdosta (mitä se sitten mahtaakin tarkoittaa…)!

 2. Outi says:

  Se tarkottaa kaikkea uutta ja haasteellista. :)

 3. mitzy says:

  Minun kuulatreenini on varmasti sitten kahvakuulailua, ei niinkään nostamista. Minusta kahvakuulassa on parasta, että muutamalla liikkeellä saa lyhyessä ajassa loistavan kokovartalotreenin.

 4. Outi says:

  Sehän siinä tosiaan on parasta. :)
  Ja olen minä sitä tosiaan ihmetellyt, että miten olen jäänyt niin kovasti koukkuun ihan perus nostamiseen. Se ei ole koskaan tylsää ja tavoiteltavaa riittää joka ikiseen treeniin. Tai ehkä se onkin se taika, että on niitä tavoitteita, pieniä askelia ja pidemmälle.

Leave a Reply

See also: