Yksin vai yhdessä kahvakuulaa nostaen

Tänään on ollut töissä erikoinen päivä. Harvoinhan sitä itseään sanoo irti. ;) Siinä punaposkisena ja erikoisissa mielentiloissa olen miettinyt yhtä sun toista ja yksi asia tuli mieleen illan kahvakuula yhteistreeneistä.

Kannattaako harjoitella yksin vai yhdessä? Entä jos se yhdessä treenaaminen vaatii ylimääräistä työtä? Jos on jo hyvät omat kuviot olemassa, joilla pääsee etenemään tasaiseen tahtiin, niin miksi sitten alkaisi kehittelemään jotain uutta? Siinäpä kysymystä.

Minusta ihminen on sosiaalinen eläin. Yksin pakertaminen voi olla palkitsevaa ja minulle se tosiaan on sitä, mutta onhan se erityistä, jos meitä onkin monta. Hmm, kyllä vaan. En minä vielä tiedä mitä kahvakuulatreeneistä kehittyy, mutta kokeilun arvoinen asia se ehdottomasti on. Toivottavasti löytyy samanhenkisiä tai siis samasta asiasta kiinnostuneita erilaisia ihmisiä, joiden kanssa pääsee pitämään hauskaa ja samalla hieman eri tavalla haastamaan itseään. :)

Siispä klo 18-19 ensimmäiset VäVi:n kahvakuula yhteistreenit Saarenpään urheilumajan parkkipaikalla tänään!

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Yksin vai yhdessä kahvakuulaa nostaen”

 1. Zi says:

  Onnittelut uudesta työpaikasta! Sitä aavistelinkin, sillä tuskin virallinen vamp Vammalan moottoripyöräilijöitä tarkoitti tai vamppia ;) , kun sinulla on tuo mies ja perhe… Onnea siis uusille tuulille ja rattoisia kahvakuulatreenejä porukassa!

 2. Qla says:

  Sulle tuntuu tapahtuvan koko aika yhä kutkuttavampia asioita. Se on elämänmakuista ja onnittelut siitä!

  Mulla on vähän samanlaisia ajatuksia tuosta yksin/yhdessä treenaamisesta – siis sen normaalin ryhmäkuulan lisäksi ;) Uudet tuulet puhaltavat ja vähän on jännää. Ei muuta kuin avoimin mielin eteenpäin! :)

 3. Outi says:

  Joskus on pitkään tasaista ja sitten taas tapahtuu. :)

 4. Siis mitämitä? Työrintamalla tapahtuu jotain mielenkiintoista? Onnea Onnea! Juuri itse työpaikkaa vaihtaneena sanon, että vaihtelu virkistää! Haasteet tuovat elämään puhtia! Onnittelut! :D

 5. Outi says:

  Kiitos hurjasti! Minä uskon tosiaan, että vaihtelu virkistää. :)

Leave a Reply

See also: